Šta je novo?

Valja li receiver Sony STR-DE475

vladojko

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
Nesto merkam ovih dana receivere i zvucnike, i cini mi se da je ovaj Sony cool, ima li ga neko? Bilo kakva iskustva?

Koja mu je cena?

I ja se razmisljam o nekom receiveru iz tih 4x5 serija. Za 445 konkretno znam da su jedine zamerke bile (ako na stranu stavimo neosnovane prigovore "I hate SONY" populacije) da su neki primerci imali takozvani "zero noise" (otprilike tako), tj. da kada je potenciometar jacine na nuli, iz zvucnika se cuje slabasan sum. No to se laki da prakticno proveriti.

Reci mi za taj 475 model:
-Ima li DTS dekoder, i koliko je W?
-Gde se moze nabaviti za tih "oko 450" demona? I da li je porez "neophodno" platiti?

Zorro je napisao(la):
I ja se razmisljam o nekom receiveru iz tih 4x5 serija. Za 445 konkretno znam da su jedine zamerke bile (ako na stranu stavimo neosnovane prigovore "I hate SONY" populacije) da su neki primerci imali takozvani "zero noise" (otprilike tako), tj. da kada je potenciometar jacine na nuli, iz zvucnika se cuje slabasan sum. No to se laki da prakticno proveriti.

Reci mi za taj 475 model:
-Ima li DTS dekoder, i koliko je W?
-Gde se moze nabaviti za tih "oko 450" demona? I da li je porez "neophodno" platiti?

Ima, DTS, DOlby digital i dolby prologic, 5x80 W bar tako kazu japanci. Na netu ga hvale boze sacuvaj, tako da sam ga vec narucio. 475 je noviji model u poredjenj sa 445 kojeg ima jedan moj ortak, i bas cu da ga pitam za taj zero noise.

Inace, ja sam u Belgiji sada i za te pare ga narucujem preko prijatelja koji radi u Soniju, jer imaju 30% popusta za kupovinu sonijevih drangulija. Inace, ovde je cena u radnjama 650dm za taj risiver, dok gledam da ga u americi nude po svim web-shopovima za manje od $200... Naravno, to je cena sa porezom bar ovde, ovde je bas neophodno platiti porez (ili platis ili odrobijas) :)

Ah, srecnice...

Hvala na informacijama.

Nazad
Vrh Dno