Šta je novo?

Valja li ovaj W@P sajt?

nije lose,nije lose, mada sam probao u Operi, ne moze nesto na fonu...
nego da nisu ovo tvoje reci " po meni wap je sasvim nepotrebna stvar"
:) :) :)
Pozdrav

a jesi pravio sa nekim programcicem za wap strane ili...?

a few - nekoliko
few - malo, nedovoljno

imash josh jezichkih greshaka, ako planirash da zapravo neshto prodash preko ovog sajta mozhda bi trebalo da angazhujesh profi prevodioca..

nego, da se vratimo na temu: ericsson t65 i 064 postpaid.. logo na pochetnoj stranici mi se uchitao, ali umesto slika u galerijama vidim samo pravougaonike (pretpostavljam da je to zato sto su u pitanju slike koje moj telefon ne moze da prikaze)..

dalje, kada izaberem dimenziju volpejpera (bez obzira koju), kaze da je stranica predugacka.. mislim da je to problem do provajdera..

Kod mene se ne vide slike u galeriji 1. Dalje nisam pokušavao, slaba mi baterija :d Telefon je T68i.

@ vudu dva: ma, i logo, i sve ostale slike su gif! nije mi jasno zasto telefoni ne mogu da prikazu sve slike... a sto se tice pravopisa, to za sada nije bitno, ali hvala puno za savet (ispravicu to kasnije!)

@ ivo.r: verovatno telefon mora da podrzava WAP 2.0 da bi mogao da prikaze gif slike (??)

hvala vam u svakom slucaju za komentare!

ZoNi je napisao(la):
@ ivo.r: verovatno telefon mora da podrzava WAP 2.0 da bi mogao da prikaze gif slike (??)

Žica podržava WAP2.0. Možda sam trebao duže da čekam da učita. Probaću večeras, kad dopunim bateriju.

Vrh Dno