Šta je novo?

Valja li Aopen GTS pro Deluxe kqrtq?

vladojko

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
Pozdrav

Jedan baja mi nudi polovnu Aopen 256 II Deluxe kartu, to je GF2 GTS Pro (navodno). Uzecu je veceras na probu, ali cisto zanima me zna li ko sta o tome, i koliko bih imao racuna da je platim ako je ok. Ako ne uzmem to, ceka me nov Elsin MX400 za 200 dm okruglo.

Inace sve to radim zbog TV-out, nisam bas neki pasionirani igrac, moj voodoo3 je sasvim cool za igranje bar za mene.

Ako nisi igrac - idi na provereno. ELSA! Ko zna ko AOpen-u pravi karte... Uostalom, ja ih nisam video, pa mozda gresim... Ako neko zna... neka kaze...

Fora je u tome sto po netu citam da i za Elsu rade karte ko zna kakvi OEM proizvodjaci u zadnje vreme, a da oni samo lepe nalepnice. Ta njihova kartica MX400 i nije dobila bog zna kakve kritike na testovima po netu. Uzeo sam taj AOpen na probu, ali izgleda da ne mogu da namestim da na TV-out gledam film ada na monitoru moze da se radi nesto drugo, cak sta vise mogu da koristim ili monitor ili TV, ne oboje zajedno.

Zna li neko da mi preporuci neku karticu koja to radi bez problema? Mogu da uzmem jako jeftino Ati radeon VE, dual monitor + svga izlazi (ali spora u 3d). Zna li neko, da li taj ati moze da prikaze nezavisno sliku na monitoru i na tv-u?

Ajde pomagajte, nisam to nikad probao do sada, taj TV out, a dosta mi je hitno da znam pravo resenje

Nazad
Vrh Dno