Šta je novo?

Valheim

Učlanjen(a)
06.04.2013
Poena
200
Jel neko slucajno poceo ovo da igra ? Igra je jos u fazi razvoja al vidim sve jako pozitivne ocene i komentare.

[video]

Samo pozitivne stvari cujem. Ali se odupirem early access igrama.

Posto sam dobio ultimatum od sinova da moram da kupim i da igram sa njima, javljam vam kakva je.
Bicu ostar jer nije moj tip igre, zivo me zanima da li je stvarno tako dobra koliko je hvale...

Ja sa kolegama evo već par dana pikam. Nisam igrao nikada ranije ovaj žanr, tako da nemam sa čime da poredim.
Sva trojica smo oduševljeni, svo slobodno vreme visimo na serveru koji jedan od njih drži 24/7. Šteta pa nemam više vremena da se posvetim.

Ovako igra izgleda prelepo, ne puca niti laguje.

Definitivno jedna od najboljih multi igara koje sam igrao zadnjih par godina.
Spucali smo sada 6 sati, fenomenalna zabava sa istrazivanjem, budzenjem, gradnjom, lovom, fajtom...
Pri startu igre pomislih kakva je ovo prefinjena minecraft grafika ali to je trajalo minut-dva, totalno je nebitna.
Ni mladji sin ni ja nismo ljubitelji ovakvih zanrova ali smo oboje odusevljeni.
Pogotovo moja prva smrt kada je posekao drvo koje je palo na mene i ubilo me.
Preporuka, odlicna zabava.

Coffee Stain radi ovo, kreatori satisfactoria takodje maestralne igre. Ce se proba ovo.

Nisam davno igrao ovaj tip igara, al hooked instantly. Svaka preporuka, pogotovo u poznatoj ekipi . igramo nas cetvorica , mesec dana u igri smo proveli i razmatramo da uzmemo dedicated server :) .

Izuzetno zanimljiva igra nisam odavno igrao ovaj tip igara bas sam se navukao .

Ima li neko da ivra solo mozda da zeli da upadne na moj server ili da krenemo sa novim?

Nazad
Vrh Dno