Šta je novo?

Valentino Rossi The Game‬

Borat

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poena
290
Jedan od najboljih sportista svih vremena dobija svoju igru, izdavac kaze da je ovo najkompletnija MOTO GP- igra :D

The most complete MotoGP™ game ever! In stores across Europe from June 16. :banana::banana::banana:

http://motogpvideogame.com/pre-order/

Poslednja izmena:
Oh God, cim sam video Milestone na pocetku doslo mi da iskljucim.

Oh God, cim sam video Milestone na pocetku doslo mi da iskljucim.

Nemoj tako :D

Izgleda ovaj put da su uradili nesto dobro posto na Steam-u ima 100% pozitivan skor za sada(mada da li je to bitno isto su ljudi tako popljuvali SLRE a dobar je reli i najozbiljniji od RBR-a tako da ne mora da znaci nista al' dobro) 'juce je izasla igra inace...'

Capture.PNG

Poslednja izmena:
Nisam ljubitelj moto trka ali sam odigrao po koji sat od svake prethodne. Ovo je jedina koja radi tecno u smislu gameplay-a, nema onog osecaja da si prespor u krivinama. Definitivno zasluzene pozitivne.

The Doctor kad se radi sa rosijem onda nema da ne valja :D

Probao sam, iznenađujuće zanimljiva i dobra igra :)
Dosta je teško voziti kada se pogase sve pomoći ali je izazovno i bolje tako. 'AI' jedva stižem i na medium težini a kamoli nešto više, mora da se vežba.

I ja probao. Vozio nekih sat vremena, prvo onu test trku u karijeri, pa onda Barsu. Iznenadjujuce solidno uradjeno, pogotovo AI dosta bolji. Mada i dalje sam skeptican, mora neki bug da iskoci, ipak je ovo Milestone.

Poslednja izmena:
i meni isto a vidim i po rewiewima da je dobila ocenu 8 od 10 u proseku, tako da je ovo pun pogodak :D

Probajte OBAVEZNO voziti sa bumper kamere (ona niska na kojoj se ne vidi motor uopste). Predobro je! Nikad, ali nikad nisam uspeo da vozim sa ta kamere ni u jednoj moto igri/simulaciji, prosto je nemoguce. U VR je savrseno odradjeno i vrlo lako voziti kao sa default chase kamere. E sad moja zapazanja; Izgleda da su ubacili obavezan steering help preko bumper kamere, jer je vrlo lako odrzati idealnu liniju i isto tako nije lako iseci neku krivinu. Takodje vremena po krugu su mi otprilike 1-1.5s sporija u odnosu na vremena sa chase kamera, pretpostavljam zbog tog steering helpa.

Probao neko? Ja sam se navukao na igru, a od sinoc na bumper kameru. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno