Šta je novo?

Vala bas, ono, popularan ovaj Benchmark

Stojcha

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Totalno bez veze thread ali 'morao sam da napisem' :d

Elem ja budan u 7 izjutra u subotu (ustao zacudo, ne posao na spavanje) i ajde da bacim pogled na Bench' uz kaficu.

Racunam ima da budem jedini na forumu kad ono nadjem se zacudjen totalno :zgran:

Vise od 60 ljudi 'lista' forum u subotu u 7 ujutru. :D

Bas, ono, popularan ovaj Bench' ,)

Sigurno ima puno ljudi koji su na bezicnom pa su stalno on-line...

A ima i onih na žičanom :d

meni ume da ostane upanjen jer stalno radi mazga a i komp (mazga takodje :d), pa ne brinem koji prozor gasim sve dok nije pr0N :d

A ima i nekih koji pate od nesanice,sa vremena na vreme.

Sto ce reci, ima nas raznih. :p:

Majstor^Zivota je napisao(la):
Sigurno ima puno ljudi koji su na bezicnom pa su stalno on-line...
Ne vredi im mnogo što su preko bežične (ili neke druge broadband) konekcije, kada forum zahteva konstantni refresh, odnosno, neku radnju od korisnika da bi istog označio kao online prisutnog. :)

Dakle, ljudi ipak čitaju, postavljaju oglase :D, or whatever pa bilo to i u 7:00.
Mada ovo ipak ne bi trebalo toliko da čudi.

Mozda bi mogao da se osmisli jutarnji program npr. BENCHCafe od 06.00 do 09.00 evo kutija moze da pijucka gorku kafu i da vodi emisiju :D
a onda od 9h ide filipenkov izvestaj o ES4:O sa kratkim prekidima driver-a o stanju sony-ja i paypal-a, a u podne ZoNi-jev dnevnik, pa u 13h rukak svm sprema a voditelji - VIP memberi - se menjaju dnevno, u 15h neka zabavna emisija....samo neznam ko bi je vodio????

:wave:

Ma sto jes' jes', al odem ja odma posle na DFI-Street forume a tamo bilo isto 50-setak ljudi.

Pa ti uporedi popular' (samo nemoj sad da mi se neko izvali kako je DFI 'lagano' zastupljen, ipak se radi o svetskom forumu na 'jengleski' jezik :D )

probaj na xtreme systems :D

GEOM je napisao(la):
Mozda bi mogao da se osmisli jutarnji program npr. BENCHCafe od 06.00 do 09.00 evo kutija moze da pijucka gorku kafu i da vodi emisiju :D

Gorka kafa :mad: :mad: :-devil-: :d

Ja jutros stignem iz grada u 5-6h ujutru i sednem za bench i ispishem svashta, kad ono odgovori momentalno stizu.... :)
I onda tako dok stvarno ne obnevidim i strovalim se u krevet... Mislim ima ljudi jednostavno koji vole kasne vechernje sate, a neki i rane jutanje... ;)

Tanka je linija između kasnih večernjih i ranih jutarnjih sati... :D

treca smena, dezurstvo

kUdtiHaEX je napisao(la):
Gorka kafa :mad: :mad: :-devil-: :d

To sto radis u firmi gde je secer luksuz :d :D ne zanima ostale clanove foruma :D

[Goran] je napisao(la):
Ne vredi im mnogo što su preko bežične (ili neke druge broadband) konekcije, kada forum zahteva konstantni refresh, odnosno, neku radnju od korisnika da bi istog označio kao online prisutnog. :)

Dakle, ljudi ipak čitaju, postavljaju oglase :D, or whatever pa bilo to i u 7:00.
Mada ovo ipak ne bi trebalo toliko da čudi.

Pa npr. u operi mozes da namestis da se strana sama refresuje na xxx min tako da prisutnost i nije krucialna stvar. Mada ne znam da li bi to nekoga stalno prikazivalo online.

RazbojNick je napisao(la):
Bi, provereno, ali kome je to potrebno, ako vec nije za kompom?

Veruj mi da nemam pojma kome bi to moglo trebati !!!

jaksa je napisao(la):
To sto radis u firmi gde je secer luksuz :d :D ne zanima ostale clanove foruma :D

Nabavicemo za jutarnji program secer nekako valjda neko radi sa foruma u nekoj slatkoj kuci :-devil-: , ali gorak :d :D

zendraqla je napisao(la):
Pa npr. u operi mozes da namestis da se strana sama refresuje na xxx min tako da prisutnost i nije krucialna stvar. Mada ne znam da li bi to nekoga stalno prikazivalo online.
Da, da. Postoji i to, ali korisnik onda nije realno prisutan, samo fiktivno pošto je opciju omogućio. :d

Stojcha je napisao(la):
Totalno bez veze thread ali 'morao sam da napisem' :d

Elem ja budan u 7 izjutra u subotu (ustao zacudo, ne posao na spavanje) i ajde da bacim pogled na Bench' uz kaficu.

Racunam ima da budem jedini na forumu kad ono nadjem se zacudjen totalno :zgran:

Vise od 60 ljudi 'lista' forum u subotu u 7 ujutru. :D

Bas, ono, popularan ovaj Bench' ,)

A sta raditi, ako vec ne mozemo spavati....pa makar to bila i subota!? Ako nista drugo, benchmark za dobro jutro....

Ja na poslu uzivam uz blagodeti benchmarka u ovo doba, a hvala Bogu, posla nema pa nema bar do devet sati...

...doduse, mislim da me benchmark subotom u ranim satima duuuugo nije video, ali ne znaci da nece.... :smoke:

jaksa je napisao(la):

Ma dobio sam juce sa sve kasicicama :D :d :d

Poslednja izmena:
[Goran] je napisao(la):
Da, da. Postoji i to, ali korisnik onda nije realno prisutan, samo fiktivno pošto je opciju omogućio. :d

Pa osoba koja to radi njemu i jeste to cilj, da izgleda kao da je uvek tu.

A u koliko sati da bude Intel .vs. AMD ili nVidia .vs. ATI duel? :d
To bi mogao ja da vodim :D:D:D

Ja sam sporadichno na Benchmark sajtu jer mi je surf shirok zbog raznih interesovanja.A ostane mi recimo otvoren bench...tako to stoji.Pa po nekad pogledam na "refresh" i to je to......mada ovaj sajt pratim bash dugo...ima tu po neshto interesantno...:D

Nazad
Vrh Dno