Šta je novo?

v92

Bosla

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
645
jel vredi da na mojoj 394xxxx centrali na kojoj se kacim na yubc na 52kbit/s predjem na v92 , i da menjam lucenta original matorog :) za novi neki v92 i da l bi ista znacajno dobio ......

Ne znam kog lucenta imas, ima nekoliko varijanti ali ako si ga kupio prosle godine velika je verovatnoca da je V92 ready. Potrebno je da stavis 8.xx seriju drajvera jer oni podrzavaju V.92 protokol za razliku od 6.xx. Najbolje ti je da probas, V.92 ima bolju kompresiju i trebalo bi da se ucitavaju strane primetno brze. Inace uvek mozes V.92 da iskljucis ako ti pravi problemse sa AT+MS=V90 ili AT+MS=V34.
Takodje proveri kakva je konekcija, posle diskonektovanja kucaj u terminal programu, recimo Hyperterminal a konekcija je ka COM portu gde je modem, ATI11 i videces koja je konekcija i koje su brzine.

Mudrost iz tebe govori! Mudrost!!! ;)

napishi tachnu oznaku modema, jer oni stari hcw lucenti su najbolji pci modemi koji su ikad bili i koji ce ikad biti napravljeni...jedini bolji buy bi i bio usr ext 56k serial.. a to koshta 80 eur pa razmisli...ne bi video znachajne rezultate , samo bi ti povecao upload za 0.3-0.7kb/sec a dload ostao isti ili nedrastichno povecan

Ja imam jednog Lucent-a starog oko 2 i po godine, koji sa drajverima 8.xx radi V92 - barem tako prijavljuje...
Razlike su zaista minimalne, gotovo neprimetne, znaci prelazak sa drajvera 6.xx na 8.xx mi nije doneo gotovo nista, na YUBC-u koji jeste V92 osposobljeni provajder ( treba uzeti u obzir i da mali broj domacih provajdera uopste podrzava V92 ).

Nazad
Vrh Dno