Malo je reci da sam razocaran u ove tzv garancije radnji u balkanskoj pa sam skeptik i sto se kp tice. Najradije bih sa validnom garancijom operatera ili ovih vecih prodavnica, a to me usmerava na koristeni s7e...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Hvala za komparaciju vec merkao to...;-)V20 ti je 335€ nov 64Gb Dual SIM sa godinu dana garancije (Dado KP), S7 edge DUAL SIM je 470€ (Bato KP) pa sad ti vidi ...
Ako često menjaš telefone s7 edge ćeš brže prodati i moguće ga je naći sa garancijom operatera, a i ima bolju bateriju ...
V20 ima druge prednosti:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8238&idPhone2=7945#h990ds,g935fd,*
Snimi i note 5 i još neke telefone kad već pucaš do 500€![]()
Ma vise me brinu one roze linije...Posto sada imam g3 sigurno ce biti bolja baterijaOnda samo polovni s7e ali pazi njegova baterija degradira dosta brzo . Npr ako uzmeš mob star 6m verovatno će imati oko 15% slabiju bateriju od novog modela.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
A garancija tipa ušće, giga-win-com-tehno?Pa uzmeš sa garancijom operatera i problema si bez .
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari