Šta je novo?

V-Rally 3

Mihha

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
620
Jel probao neko ovaj reli?
Kakvi su utisci i vredi li uzimati?

Ne daj Boze, ako lici na prethodna 2 !

Reli je odlican sta pricas.Za pc izlazi pocetkom novembra

Kod nas je vec izasao, ali ga nisam video te zato i pitam. Po najavi reklo bi se da obecava, ali po prethodnim verzijama..., daj Boze da je dobar.

Atari je objavio vest da će konzolska trkačka igra V-Rally 3 dobiti i svoju PC verziju, koja će u Evropi izaći 14. Novembra (u SCG je već stigla:). Ova simulacija relija, koja se trenutno razvija u Eden Games-u, dozvoljava igraču da se isproba kao reli vozač na 48 različitih staza u 6 zemalja. V-Rally 3 će sadržati 20 reli automobila i imaće dva glavna moda - Individualno takmičenje i Career mod. ''Reli fanovi će obožavati ovu ultra-realističnu PC verziju simulacije relija, koja će uvesti novi vid reli vožnje kakav i treba da bude.'' su reči Cyril Voiron-a, jednog od menadžera Atari-a, i nadajmo se da će bar 80% biti u pravu. Opširnije o igri OVDE. http://www.gamespot.com/pc/driving/vrally3/news_6077166.html

Sve ovo dolazi odavde: http://www.exxtreme3d.co.yu/

nema ga kod nas...gde izvlachite te informacije...

Hehe, drajveru spavas dok ide download? Stigao pre nekoliko dana, nisam ga ni probao ali eno ga kod barakude pa ako je voljan da podeli iskustva...

to je verovatno ona 4 dana kad nisam nista skinuo zbog telefona :)

Chekajte,ne razumijem.Kako to da je stigao kod nas???Je li se pojavila na netu nedje za download??

Kao sto Leksa kaze ja ga imam. Dakle doneo sam ga instalirao probao i posle 5 min skinuo sa kompa :( . Nisu mi bas sasvim jasne one reci Cyril Voiron-a,ali posto sam i ja procitao tu vest pre par dana tj kada je izasla rekao sam sebi da cu je ponovo instalirati. U zadnjih par dana sam imao neke obaveze ali cu veceras ili sutra ponovo da je instaliram da vidim da se nisam negde zeznuo,nisam video nesto sto je skriveno :) ...

Inace probao sam onaj demo Ford-a i to mi je nekako simpaticno.. neznam zasto.. Mada je grafika na pocetku kroz menije kao iz davnih vremena ... ali je staza i priroda oko nje ok.
Dakle javicu veceras ili sutra novo iskustvo..

Poz. Bane ,)

ford racing 2 razbija...ja ga skoro preshao....ali to je ipak Ps2 igra, tu promashaja nema iako je arkadno izvodjenje...igra ima mnogo jak adut, pored dobre grafike, i nezahtevnosti, igra ima neverovatan i do sada nevidjen zvuk za bilo kakve auto trke (necu da kazem simulacija, jer ce drapin da popi*zdi)...igri fali trunka fizike i damage model da bude prava simulacija....ali zvuk...ne mogu josh da se nachudim kako je ono dobro...svaki detalj zvuka je uradjen, znachi sam sempl savrshen (svaki auto drugi zvuk), medjugas bolji nego u realnosti ;), jednostavno je milina voziti...nema nikakav championship mod, nego se voze kao neki ispiti, ima 7-8 razlichitih vrsta ispita, a automobila bash dosta, fordovi od pre 50 godina do najnovijih, rachunajuci i nascar modele...staza ima 5x3 shto nije toliko loshe, ali zvuk :D:D:D:D

bane, onaj meni nije iz davnih vremena, nego sa konzola :) ovo je port sa PS2 :)

shto se tiche tog Vrally 3, odavno je izashao za PS2, i svi koji su mi prichali o njemu, prichali su kao da je ravnopravan sa Colinom...inache je drugi deo bio totalno drugachiji nego na konzoli (na PCu je bio bash promashaj kao i prvi), tako da sam ochekivao tako neshto...moram kod lekse da svratim :)

Evo da se nadovezem za Ford Racing 2, nije losa igra ali je cist port sa konzole. Daleko je od simulacije posto ne postoji damage, znaci ne postoji. Necete ni prasinu sa kola da obrisete ako se ogulite u ogradu, a kamoli da se pojavi neki damage. I fizika je ista za sva kola (ili skoro ista), znaci kola iz 60-ih i 70-ih imaju istu fiziku kao i kola iz 2000-ite sto je malo neverovatno ali ajde. Grafika je solidna, modeli kola su odlicni. Sve u svemu, nije lose.

ma gde imaju istu fiziku :) fora je u tome shto su to sve sportski modeli, pa nema onih koji se prevrcu u krivini :) ford mustang iz 60 godine se i ne razlikuje mnogo od najnovijeg po ponashanju i jachini...to su samo ameri :)

Josh jedan negativan glas za VRally 3.
Igra nije cula za fiziku!

Nazad
Vrh Dno