ford racing 2 razbija...ja ga skoro preshao....ali to je ipak Ps2 igra, tu promashaja nema iako je arkadno izvodjenje...igra ima mnogo jak adut, pored dobre grafike, i nezahtevnosti, igra ima neverovatan i do sada nevidjen zvuk za bilo kakve auto trke (necu da kazem simulacija, jer ce drapin da popi*zdi)...igri fali trunka fizike i damage model da bude prava simulacija....ali zvuk...ne mogu josh da se nachudim kako je ono dobro...svaki detalj zvuka je uradjen, znachi sam sempl savrshen (svaki auto drugi zvuk), medjugas bolji nego u realnosti

, jednostavno je milina voziti...nema nikakav championship mod, nego se voze kao neki ispiti, ima 7-8 razlichitih vrsta ispita, a automobila bash dosta, fordovi od pre 50 godina do najnovijih, rachunajuci i nascar modele...staza ima 5x3 shto nije toliko loshe, ali zvuk

bane, onaj meni nije iz davnih vremena, nego sa konzola

ovo je port sa PS2
shto se tiche tog Vrally 3, odavno je izashao za PS2, i svi koji su mi prichali o njemu, prichali su kao da je ravnopravan sa Colinom...inache je drugi deo bio totalno drugachiji nego na konzoli (na PCu je bio bash promashaj kao i prvi), tako da sam ochekivao tako neshto...moram kod lekse da svratim