Šta je novo?

Uzimam telefon preko ugovora MTS

treca smena

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.12.2015
Poena
20
Uzimam telefon sada preko MTS (posle nekoliko pokusaja) i nije mi neki izbor da se meni svidja.

Ovaj tarifni paket mi je XL PLUS 2700 dinara.

E sada da li da uzmem G8, HTC820, mx5, vibe P1

Ja sam vec pisao u MTS temi da sam prvo narucio P8MAX i da mi je posle njega svaki telefon smesan, ali da kazem da ovaj ekran 5.5 neki minimum, a ssto se tice baterije i moje zahtevnosti to je minimun stvarno ne igram igre i tako to, bitno mi je samo mailovi i citam novine, znaci ono klasican korisnik.

Isao sam da vidim telefone i samo sam uzivo video HTC820 i MX5, u delti ova dva nikada nisam drzao. HTC sam imao ali sam imao verziju 816, ovaj 820 izgleda veliko ali ne znam ekran mu nije bas toliko veliki koliki daje utisak telefon. MX5 izgleda lepo meni iskreno mali nekako, ali ovaj sistem operativni ono je bas tesko za snalazenje.
Huawai G8 nisam video, ali zena ima G7 i mogu reci da je dobar telefon (osim sto mu je ona razbila ekran pa su zamene bile od 65-100 evra ponude ).

Svaka vrsta pomoci neodlucnom coveku kao sto sam ja je dobro dosla, i hvala vam unapred

u poslovnici nemaju ni jedan telefon od ovih (bar u Delti) samo imaju sestice od Samsunga i APP

Ma meizumx5 mi izgleda ok, mada 16gb i kazem android mu je jako cudan. Zao mi je sto nisam video ovaj VIBE p1 da vidim kako izgleda, ima iste karakteristike a mnogo manje kosta

isao sam danas do IMMO centra da vidim sta imaju i da provere da li imaju negde. Dosadilo mi da hocu neki novi telefon pa rekao da uzme, kad ono patka sve sto sam zeleo tek posle Bozica. Samo su HTC imali i naravno Iphone i Samsunge

E sada ja ne znam da li da ovih 200 evra premestim ustekam i uzmem neki telefon a pretplatu uzmem za 50 posto, bas sam u dilemi.
I citao sam ovde sta da uzmem do 200 evra maksimalno 220e ali stvarno nista ni da me zainteresuje ( iskreno i nije neki izbor cak sam i polovne na KP gledao)

Treba mi nesto sa velikim ekranom najmanje 5,5 i da ima ok procesor ne mora sada da prsti. Gledao sam MX NOTE2, J7, MEGA 6.3, IP5, z Ultra....pa ako je neko pametan sta da radim neka pomaze

Veliki ekrani, pa eto npr
Huawei Mate7, Sony z ultra, htc one max, Huawei Mediapad x1 cena oko 200e (sem ukoliko ti nije bas veliko 7") takodje i novi model huawei mediapad x2 7" (cena oko 300e) LG g pro2...
Akonse npr i odlučiš za Huawei x1 ili x2,teskomda ces ih i naći kod nas...

pazi nije mi nista veliko ja sam ispaljen za p8 max od strane MTS tako da mi sve odgovara jer mogu klincu da pustam stvari preko fona a mogu i navigaciju na njega

ovaj Huawei izgleda toliko mocno samo sto ga nema nigde u oglasima, HTC one max ima jedan kp 200******* ali nema nikakvu garanciju.

Sony z ULTRA svi pljuju zbog kamere i tog famoznog blica?

Sto se tice Huawei x1, to je nerealna cena skroz, da ti dam primer samo, evo ovde u de x1 polovan ide od 180e pa do 220e,nov oko 260e.
Huawei mediapad M2 imas dve verzije
2gb/16gb belo sivi, LTE ili WiFi
3gb /64gb Gold LTE ili WIFI
Sa M2 mozes naravno da telefoniras kao i sa normalnim telefonom ukoliko bi se odlučio za lte verziju, to jest sa sim karticom.
Edit :
Da, ne zaboravi, Huawei Mediapad M2 ima ekran od 8 " :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno