Šta je novo?

Uzeo bih 5850 ali koju?

maestrobg

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poena
169
treba mi savet za proizvodjaca, ne bih platio vise od 25-27000 din...

cuo sam da neke 5850 nemaju cip za dizanje voltae a samim tim i slabiji klok, koji su to proizvodjaci da ih izbegavam?

takodje sam cuo i da asusov model ima tacj cip, dakle koji proizvodjac 5850 ima taj chip pa da uzmem njega?

ne zanimaju me oc edition modeli i ostale vec samo referentne 5850?

da budem precizniji: iz msi afterburnera, da li svim modelima moze da se dize voltaza na 5850 ili ne?

uzmi najjeftiniji referentni.

ako ti je bitna garancija od 3 godine(uzmi gbyte,asus,...),ako nije uzmi sapphire(2 godine garancija)

moju sam probao na 900/1250,ali mi trenutno nije potrebno,tako da sam vratio na def...

realno svaka referentna je dobra...

Asus ces tesko naci za 25-27 hiljada on je oko 30-31k

Uzmi onu koju ima 3 godine garanciju, ako ti cena odgovara...

Da, sve su referentne karte i fakticki su identicne. Uzmi eventualno sa duzom garancijom ako ti treba, ako ne onda najjeftiniju i to je to ;) Neces moci da pogresis a sto se primerka tice to je lutrija svakako, koliko ce se clockovati i sl.

ma ja samo ne zelim da uzmem kartu a da onda vidim da ne moze da se dize voltaza sa msi afterburnerom.. zato, neka kaze ko ima 5850 kojoj radi dizanje voltaze u msi afterburneru da znam koju da uzmem?

ne!

video sam po netu i cuo da i neke referentne ne mogu da se overvoltuju preko msi afterburnera tj ne radi ta opcija! ne bih bas da mi se to desi pa pitam: kojoj od modela u ponudi kod nas, sigurno radi dizanje voltaze u msi afterburneru?

Prvi pu čujem. Ok, negde sam video da MSI TwinFrozr i Sapphire Vapor-x modeli imaju digitalnu naponsku.

Vrh Dno