Šta je novo?

Uzeh P800 i sad trazim ponesto...

• Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
...tipa neki dobar Download sajt sa igrama,programima i ostalim drangulijama za Symbian OS....BTW telefon je extra mega ultra giga odlican :)....P.S. It's not a joke

http://my-symbian.com/main/index.php
Dosta dobar sajt za Nok. 7650, 3650 i Ericss. P800

XaN, nadam se da si zadovoljan i da cemo uskoro da vidimo neka nova iskustva. Zapravo MNOGO novih iskustava :)
Meni se ne svidja to sto ne moze da edituje doc i xls fajlove koje uploadujes :(

BTW sta bi sa onim tvojim: telefon je bezveze, nezan je i nikome ga ne bih preporucio? ;)

BTW #2 kada si ponovio oglas za loox nisam se javio, jer sam kupio vec bio uzao Jornadu :)

Zbog cega?!?

Mnogo je bre velika jos veca od P800 i nema tuch screen,mali dugmici.nije Sony Ericsson :)....BTW dajte ljudi jos neki sajt gore ima samo TRIAL i BUY jebote dajte neki sa full programima..

Sta mislis na ideju da posto na sajtu koji sam ti napisao vidis kakvih programa ima za tvoj telefon, izaberes koji ti treba i preko google potrazis full verziju.

Evo "brate po oruzju" jedan loodilo link:
ftp://mobil:[email protected]/

Ima svega za N7650/3650 i P800.

Koju verziju softvera imas? Ja sam skoro "upucao" R2D i odlican je...

Nem pojma brate ja imam osnovnu...Mob je uvezen 4/2003 mozda su stavili novu :)

Odakle si ga nabaio i za koliko para ako nije tajna? A verziju softvera dobijas kombinacijom :
tockic gore/*/tockic dolje/tockic dolje/*/tockic dolje/*

E ne mogu da verujem! XaN je bio Nokia, pa Nokia, a vidi sad ovo! HEHE... U stvari samo sam cekao kad ces ga uzeti. :D

E pa super ljudi, drago mi je da sam nasao nekog sa istim aparatom. Kako ste zadovoljni sve u svemu? JA sam moj nabavio u januaru i dalje sam odusevljen, svaki dan neka nova aplikacija se pojavi...

r1d...btw odakle da skinem najnoviji i kako se nabacuje :)

Ne kosta nista ako nadjes ovlasteni servis, kojeg u SiCG nema :(. Meni ga je flesovao jedan tip koji radi u Eriksonu pa ima svu potrebnu skalameriju...

Nema veze :) vazno je da je ovo odlican telefon i da nema(bar kod mene bugova)..BTW mogli su da stave karticu od 128 mb :))))

Mogli su da je postojala kad se pojavio. Tek od skora ima da se nabavi 128...

To je jedini nedostatak(kartica od 16 mb[mada i nije jer internal memorija je 12mb]) ovog telefona...Super je..prezadovoljan sam!

Ja sam ga imao par dana, ali sam se oladio brzo pa je prodat.

Sve u svemu, ipak je mnogo veliki + za iste pare mozes da kupis fenomenalan Pocket Pc + "fensi" mobilni, ili umesto Pocketa, zadnjih mesec dana Sony Clio sa kamerom od 2 mp i FENOMENALNIM ekranom, koji jednostavno po ostrini i bojama tesko da moze da se poredi sa bilo kojim Pocket-om. Jedino ima frku sa zastitom autorskih prava kada je upload mp3 fajlova u pitanju, pa mora covek da se smara....

Keve ti kome si ga proda :) i kolko si bio u minusu ?:))))))

Bio sam u plusu i to velikom :)

Ja prodajem samo skuplje ili poklanjam, treceg nema......

BTW nema boga da ti uzmes iole bolji PDA i neki kako kazes fensi fon za pare kolko kosta P800

Ipaq i 7210 moze :)

Nazad
Vrh Dno