Šta je novo?

Uvoz IT-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
19.02.2008
Poena
309
Kad biste mogli da narucite nesto iz inostranstva sta biste uzezli? (obracajuci paznju na cene)???

Ako ti placjash, onda svashta. BMW M5, X5 ......

Apple Macintosh, neki dslr Canon fotoaparat (mada ovo nije IT ali sam trenutno u fazi trazenja pa rekoh da navedem)

Neko HTPC kuciste...

ja bio u italiji, gledao levo, desno i na kraju kupio nista... uzeo sebi ovde laptop za 500e... mogao sam tamo da uzmem malo bolji, kad bi mi vratili tax, ali ko ce se cimati |))
ipak sad ima svega u sr i cene jesu vise, ali ne isplati se da ti neko donosi i da ti se jos ugradi...
donosenje iz usa je druga prica, pogotovo ako odes licno...

Čemu ovakva tema, lepe želje i pozdravi?

valjda covek putuje skoro negde, pa bi da otplati put |)))

Rekao je NARUCHI 🙂

www.newegg.com pa biraj u principu sve vredi ja bi jurio vrh ddr2 module i procesore

da objasnim u cemu je rec imam prijatelja tamo koji salje kontejner brodom i mogu da uzmem neke stvari. a to da odem tamo i da otplatim put nije losa ideja

Poslednja izmena:
Pa ja bi uzimao ono sto nema ovde, tj. one atraktivne periferije tipa kuleri, grilovi, neonke, UV itd...
Neku high-end memoriju, kontrolere da nemam ove sto trenutno imam i te stvari, a i jeb*** Armor+ ovako cekam vec 4 meseca da stigne ovde..

Poslednja izmena:
Neko dobro modularno napajanje i kućište,Nissan Skyline Gtr-32 polovan ako ćemo već da naručujemo iz Amerike on tamo košta kao kod nas Golf III kada preračunam Dolar/Euro razliku ili Accuru NSX Mi Srbi mnogo volimo kola zato su nam i cene posebne vežemo se emotivno za iste a i ljubazne komšije iz okruženja nam daju svoj otpad jer to je jeftinije nego da ga recikliraju! Dobijem ospice kada vidim šta tamo mogu da nadjem za 2soma evra bre 😡

Poslednja izmena:
skyline da je tako jeftin kao sto kazes svaki drugi bi ga vozio tamo ima i tamo krseva ali su jeftiniji

skyline da je tako jeftin kao sto kazes svaki drugi bi ga vozio tamo ima i tamo krseva ali su jeftiniji

Lepo sam naglasio Skyline GTR-32to i nije toliko skup auto može se kupiti od 3000 do 4000$ 34-ka je već egzotika ej bre odoh ja u off :-devil-:a da dopunim voleo bih i da kupim neki Pentax na sniženju i I-Pod ,)

Poslednja izmena:
Aman ljudi,tema je "Uvoz IT-a",IT = Information Technology.
Ima dosta stvari sto mi treba iz USA,za pocetak pogledaj www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=157638

Da dodam ovo
198767.jpg

pa ovo
www.scythe-usa.com/product/acc/018/yd8v08-main.html

kao i vecinu ovih dodataka
http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/product_accessories.html

P.S. Koji su uslovi ? Ozbiljnije je na PM

Poslednja izmena:
Ako vas neko pita, ja sam je zatvorio 😛

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad