Šta je novo?

uTorrent- trackers

Neki od vas mozda ne znaju, ali je razmena inviteova na forumu trenutno zabranjena!

Godinama mi je komp 16/24 u DL-u sa javnih trackera i vrlo retko se desavalo da je DL losh. Ako je nesto novo onda ima puno seedera pa nije problem, ako je nesto specificno ima malo seedera ali i malo peerova (npr alternativni amerciki rock) i tu brzina ide super, igre, dokumentarci...sve to ide super brzinom,,, ali ponekad zaista naletis na nesto sto je dead ili ima malo seedera kojima je bandwith stalno zauzet pa je DL los i traje danima...Ovo je retka situacija koja nije vredna odrzavanja ratia na privatnim trackerima po mojim kriterijumima...

Hvala na odgovorima momci :wave:

Za sada, u mom slucaju, jedini rezon za privatni tracker je evntualno specificni HD sadržaj koji je ogroman ali i specifican pa nema mnogo seedera...

Ma Hd sadrzaj sam naveo samo kao primer jer mene pojedinacno najvise zanima
tu je i flac muzika i ovo i ono nije smao hd sadrzaj.

Ma Hd sadrzaj sam naveo samo kao primer jer mene pojedinacno najvise zanima
tu je i flac muzika i ovo i ono nije smao hd sadrzaj.

off-itj

kad pomenu flac...slusam mp3 uglavnom na 256 bit/s..da li se oseti razlika u kvalitetu kada se porede flac i 256 mp3 i koliko je to po tebi...oseti li se u sobi od 20 kvadrata...onako subjektivno?
nemam pojma o flacu - nisam nista slusao na tom formatu...koliko bude veci od 256 mp3-ija i kakav mu je bitrate?

Poslednja izmena:
off-itj

kad pomenu flac...slusam mp3 uglavnom na 256 bit/s..da li se oseti razlika u kvalitetu kada se porede flac i 256 mp3 i koliko je to po tebi...oseti li se u sobi od 20 kvadrata...onako subjektivno?
nemam pojma o flacu - nisam nista slusao na tom formatu...koliko bude veci od 256 mp3-ija i kakav mu je bitrate?

loosles audio codec
znaci ko original cd samo mnogo manje mesta zauzima a ne gubi se nista kompresijom

a razlika u odnosnu na mp3 naravno da postoji samo treba imati odgovarajuci hardware da bi oestio tu razliku.

Z-5500 i X-Fi gamer, Flac i 256Kbit MP3 nebo i zemlja. 320Kbit i Flac se slicno cuju, ali je opet FLAC bolji!

Ima li neko problema sa Zamunda? Nemogu da downloadujem uopste
Rating: 0.457 Uploaded: 211.72 GB Downloaded: 463.43 GB (updated once a day)

ja ne koristim uopste jer i neskidam sa torrenta skoro
na tlu skinuo 1 gb na hdbitsu 20gb znaci nemam potrebe za tim

ali neki drugovi koriste vec 2 godine na tlu i hdbitsu i samo pametno i ako ih provale tima za 2 godine **** im se al opet su male sanse da ce da ih provale.
Da se nakaci na moj ? sto na moj sto ne na nekom od ostlaih 25 000 ? 🙂 u tome je i fora
Zanci koristili su vec 2 godine i nisu ih provalili nek ih provale za 10 godina %#$%#% im se tad 😉
Poenta na tim tvojim A trackerima isto moze da se vara 😉
I ja sam davno ko ti mislio to su dobri trackeri tu prate svakog usera e pa nije tako 🙂

Ima par extra privatnih trackera gde je zabranjen seedbox (necu ih imenovati), na njima je izuzetno tesko varati.

Koliko korisnika imaju ti trackeri ?

Ima par extra privatnih trackera gde je zabranjen seedbox (necu ih imenovati), na njima je izuzetno tesko varati.

DA se ti nisi nesto zeznuo ja ne znam ni jedan tracker na kome je zabranjeno koristiti seedbox.

Pa ako ima 23-5 000 ko hd-bits tesko da mogu da sprece varanje .
Pa oni koji varaju ne roknu upload na 500kb/s ko da imaju seedbox. Dovoljno 100-120 koliko im je i downlaod na primer i to da izvale je veoma tesko. Ne kazem da ne mogu ali pored 25 000 usera nije ni lako.

Ako pak ima 2-3 000 korisnika onda nije tesko kontrolisati 🙂

Poslednja izmena:
Tako nesto ne postoji torent sajt na kome je zabranjena upotreba seedboxa.
Jedino ako je neka *******cija od sajta.

Ovi leecherpack-ovi sa sb-innovationa provereno rade na Zamundi i TL-u već duže vreme (na TL već skoro dve godine bez problema)... samo, što kaže Weasel, ne treba biti 'alav pa staviti upload na miliJon kb/s🙂

Meni tako rade na svakom trakeru ali ima jedno pravilo uvek krenes sa 9kb\s radi i na IPT,bar meni....

Nazad
Vrh Dno