Šta je novo?

uTorrent - promena lokacije downloada

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Promenio sam particiju i folder gde bi ubuduce da se skidaju torrent-i.
Stavio sam sve nove foldere u preferences > directories, kliknuo sam na skinut materijal pa isao advanced > set download location... kliknuo force Re-check ali i dalje prijavljuje Error: can't open .torrent file.
Jedino ako treba sada lokacija i .torrent fajla da se odredi, sto sam i uradio u podesavanju directories ali ne nalazi ga.
Kako da podesim? Posto mi treba i zbog seedovanja fajlova koje sam isprebacivao.

Opis ti je konfuzan, daj bolje skrinsote toga sto si uradio.

Za one koje treba da seedujes a promenio si lokaciju:
1. Kliknes na taj torrent unutar utorrent programa
2. Dole ides u podtab "Files"
3. Na path - ides na ime tog fajla pa desni klik
4. U padajucem meniju izaberes opciju Relocate
5. Tu navedes na taj falj (na toj drugoj lokaciji gde je sada)
6. Program ce da uradi check fajla i pocece ponovo da ga seeduje

@ marxista
konfuzno ti je jer nisi do sada ovo radio.

@ noodi
Uradio sam kako si rekao ali hoce da krene novi download kada pustim "start torrent". Jel treba sa relocate da se uradi za sve fajlove gde im je sada lokacija npr nekifilm.mkv i nekifilm.nfo ili to radim za nekifilm.torrent ? Ja mu odradim force re-check ali kada pustim "start torrent" on hoce da skida.

Probaj za sve fajlove, tj svaki fajl ponasob unutar tog jednog torrenta sto hoces da seed (znam da je drndanje). Kod mene je samo jedan fajl u pitanju pa sam samo njega tako odradio i radi bez problema. :)

Uspeo sam na kraju nekoliko fajlova koje hocu (treba jos) da seed-ujem. Odredi se tacna lokacija tj. na sam fajl gde mu je sada lokacija time sto se i on direktno selektira, znaci nije dovoljan samo folder. Ima malo zezanja sa time sto ih prijavljuje read-only pa moram da unchekiram jer u suprotnom nece u dati folder da se relocate-je. Neke nisam uspeo isto procedurom pa sam ponovo stavio na skidanje ali veci deo sam uspeo da prebacim.

Hvala na pomoci.

Vrh Dno