Šta je novo?

uTorrent problem

ehtelion

Cenjen
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poena
169
Ovako imam verziju 1.8.5. i u jednom trenutku mogu da budu aktivna samo 4 torenta. :mad:Moje pitanje je zasto ne moze vise? Vidi se da su kao aktivni ali se ne konektuju seed-eri i peer-ovi ukoliko vec cetiri torenta rade. Jel imao neko slican problem?

Mozda ti je u opcijama stavljeno samo 4 aktivna torrenta.
Pogledaj pod queueing u opcijama.

Nije, igrao sam se sa svim mogucim podesavanjima i nista. :D

Ako sve skidas sa istog tracker-a moguce je da si ogranicen na 4 slota (ili je ogranicenje u opcijama utorrenta).

Postoji gomila razlicitih trackera tako da ne verujem da je to, to mi se nije desavalo sa 1.8.3. ili mozda je bila neka malo starija verzija.

Ja sam isto imao neki neverovatan problem, nevezan za tvoj...
Mučio sam se nedelju dana i na kraju odradim: Options \ Speed Guide... Bio mi je podešen za DialUp konekciju a od skoro sam na ADSL-u... Kada sam izabrao nešto realno sa današnjom konekcijom rešio sam problem (koji je, usput, bio brzina upload-a).
Glupost, ali mi je pomogla, probaj, izaberi podešavanja za neku bržu vezu nego što sada stoji podešeno...

Ja rucno podesavam te konekcije, ne stavljm predefinisane profile, tako da mislim da nije to problem. :D

Ako ti nije ogranicen maximum number of active torrents onda su gremlini.

Ograniceni jesu ali ne na 4, vec na nekih 15. :D A i na drugom kompu mi je ista situacija. :wall::D

probaj da povecas sve na 100 :D

Obrises ga pa instaliras opet... Nije taj program vredan nerviranja :)

Azureus nije losh kao alternativa . ja sam preshao sa mtorrenta , nekako je gotivniji.

Probao sam azureus i radi, ali nije mi to to. :D

Obrisao sam uTorrent i instalirao 2.0 betu i sada radi. Ali ne znam sta je bio problem, jer mi se i na drugom kompu to desavalo.

Nazad
Vrh Dno