raxx je napisao(la):
BitComet omogućava.sasabraj je napisao(la):Probao sam,ne ide.Ne mogu da shavtim da torrent klijenti ne omogucavaju preview????
Da, ali se meni X puta desilo da skinem film i da se ispostavi da je sinhronizovan na španski, nemački, italijanski... Još ako je film takav da ne postoji title na srpskom - mogu da se slikam.Mada sa torrentima je sigunrije kad skidas, nije kao na eMule da ima puno fake stvari. Do sad nisam jos nijednom skinuo nesto sto je pisalo da jeste, a da je bilo nesto drugo.
Da, ali se meni X puta desilo da skinem film i da se ispostavi da je sinhronizovan na španski, nemački, italijanski... Još ako je film takav da ne postoji title na srpskom - mogu da se slikam.
Ma da, ali ponekad ne piše, a nekad je loše označeno, npr. piše Polish, ti misliš da je na poljskom, a on ima samo poljski subtitle.Trebalo bi da pise kad je sinhronizacija. Kazem, samo skidajte sa proverenih torrent sajtova i u 99% slucajeva nema da brines.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari