Šta je novo?

utorrent i portovi

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Koristim look n stop i otvorio sam port 31449 u firewallu koji je podesen i u utorrentu. Zanima me da li je to dovoljno da bi lepo funkcionisao utorrent? Podesavam trenutno firewall pa me zanima da li jos nesto treba da se enabluje.. Evo log window-a

Prilozi

• Capture-1.webp
    Capture-1.webp
    165 KB · Pregleda: 78
ja isto korisitim samo jedan port otvoren za utorrent i na firewall-u i na ruteru

Pa ako ti ruter ima firewal, zasto davis masinu dodatnim software-om. Druga stvar portove za torrente treba stavljati u opsegu izmedju 50000 i 60000 tj do 60000i neznam tacno jos koliko valjda 65536 jer oni su uvek sigurno slobodni jer ove manje moze operativni sistem da zauzme.

Promenio sam, hvala na info-u 🙂

Pa ako ti ruter ima firewal, zasto davis masinu dodatnim software-om. Druga stvar portove za torrente treba stavljati u opsegu izmedju 50000 i 60000 tj do 60000i neznam tacno jos koliko valjda 65536 jer oni su uvek sigurno slobodni jer ove manje moze operativni sistem da zauzme.

pa zato sto na mom ruteru je extremno zeznuto podesiti firewall i kada se uspe u toj nameri nisam siguran bas kako ce da radi....

ovako mi je jednostavnije....

Nazad
Vrh Dno