Šta je novo?

Utisci o Samsungu R210?

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li neko moze da mi kaze nesto o ovom telefonu? Vredi li ga kupovati? Koliko traje baterija i sl.? I koja je razlika izmedju R210 i R210S???

Filip je napisao(la):
Da li neko moze da mi kaze nesto o ovom telefonu? Vredi li ga kupovati? Koliko traje baterija i sl.? I koja je razlika izmedju R210 i R210S???
Ima ga moj drugar vec duze vreme i samo ga hvali a kako mi je rekao baterija traje 2 dana sto je uobicajno za samsung-a. A sto se tic oznake mislim da je 210s je sa vratancima a 210 bez.

Bilo je skoro lepo objasnjenje na temu istog telefona, potrazi na search, ako te interesuje taj fon javi mi na PM.

Da li ono sto je opisano u tom postu kao mana moze da se "popravi" sa novim SW-om? I koja je razlika izmedju R210 i R210s? A posto sam sad video da postoje i R200 i R220, koja je tu fora?

Ovaj sto je kod mene je R210s i nema vratanca, ima varijanta sa vratancima i ima varijanta bez antene ali glavata. Posto su im mane iste verujem da revizija softvera ne utice na problem

Razlike

Filip je napisao(la):
Da li ono sto je opisano u tom postu kao mana moze da se "popravi" sa novim SW-om? I koja je razlika izmedju R210 i R210s? A posto sam sad video da postoje i R200 i R220, koja je tu fora?

R210s nema vratanca, dok R200 ima.
BTW, gde moze da se nabavi softver? I kako da provalim koju verziju imam?

Jedino sto sam primetio je da telefon ima preterano jako osvetljenje displeja.U mraku prosto bole oci od prejakog svetla.Ima i neopravdamo mnogo tastera.Nista od naprednih funkcija osim ako promenu boje kojom dioda blinka neko ne smatra za takvu funkciju.

Vrh Dno