Šta je novo?

Utisci o igri XIII

cyber

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2002
Poena
609
Interesujeme kako vam se cini igra posto vidim da je niko neprica na forumu o njoj. Po meni igra je odlicna, grafika je ok, prica je dobra, u sustini igra je super.

Prezentacija i grafika u stvarno dobri, ali posle neka dva sata igranja vec sam prilicno smoren, tako da ni ne znam da li cu je zavrsiti...

Uh meni je demo bio odlican :p
ql igrica uzecu je 100% ;)

To sto si rekao da je smoren je samo u pocetku, posle kako igras misije su raznovrsne, meni je ostala jos jedna misija do kraja i mogu ti reci da nisu bas lake kao sto sam mislio, i jos jedna stvar koja mi se svidja je sto na kraju nekih misija postoje takozvane gazde kao iz ranijeg doba igara.

shta? na kraju imash boss-a? tja neka hvala.. naigrao sam se toga poodavno...

A bre G, sta smaras :) Igra je bas ok.

Igra je OK čak mogu reči i jedna od najboljih ove godine barem meni,a i siguran je nastavak igre.

Marac je napisao(la):
Igra je OK čak mogu reči i jedna od najboljih ove godine barem meni,a i siguran je nastavak igre.

Nastavak? Pretpostavljam da ce se zvati XIV... :) Svakako ne bi valjalo da se zove XIIIII (XIII II)... :mrgreen:

Kod mene igra ne moze da se igra. Fale pola tekstura. Inace imam glupi FX 5600 sa 128 MB. Polovina novijih igara na njemu tupe. Morat cu izgleda da se vratim na 4200 Ti. Jel zna neko u cemu je problem.

Nazad
Vrh Dno