alokiN
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.12.2002
- Poena
- 630
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 9 7950X & Deep Cool AK620 Zero Black
- Matična ploča
- ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WiFi
- RAM
- Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30-40-40-96 1.40V 64GB
- GPU
- Gigabyte RTX 4090 Gaming OC
- Storage
- Samsung 990 Pro 2TB, Kingston KC3000 1TB
- Zvuk
- HyperX Cloud II, Sennheiser HD350BT
- PSU
- Seasonic Vertex GX1000
- Kućište
- Lian Li LANCOOL 216 Black RGB
- Monitor
- Samsung Odyssey G9 49", Samsung CHG70 32", LGC1 55"
- Miš & tastatura
- Logi MX Master 3s & MX Keys
- Laptop
- Lenovo Legion 5 pro 32GB RAM, RTX 3070 8GB, SSD 1TB
- Mobilni telefon
- Xaomi Mi11i
- Pametni uređaji
- Xaomi watch
- Pristup internetu
- Optički internet
Instalirao sam danas UT3, patchovao ga krenuo da igram al avaj... Frame rate varira izmedju 60 i 27 u skokovima, sto je uzasno iskustvo prilikom igranja. U cemu je problem. Konfiguracija je ova u "moja masina" drajveri su 7.12. Koliko sam citao ovde po forumu igra bi trebalo da "leti":d
E da, podesavanja u igri su sve na 5 sem, textura koje su na 4 posto sam pomislio da je to problem zbog 16X AF kada su texture na 5.
Prilazem i ocitavanja riva monitora u toku igranja DM-a na mapi Arsenal. Vidi se da je gpu usage jedva nesto vise od pola iskoriscen, a da paradox bude veci oni Peakovi, na pocetku i kraju, su kada je igra u meniju:S:
Mozda je i win zreo za reinstall, ili je 2.7 x2 preslab za ovu igru, ili je nesto trece?
Ima li neko neku ideju?
Poz
E da, podesavanja u igri su sve na 5 sem, textura koje su na 4 posto sam pomislio da je to problem zbog 16X AF kada su texture na 5.
Prilazem i ocitavanja riva monitora u toku igranja DM-a na mapi Arsenal. Vidi se da je gpu usage jedva nesto vise od pola iskoriscen, a da paradox bude veci oni Peakovi, na pocetku i kraju, su kada je igra u meniju:S:
Mozda je i win zreo za reinstall, ili je 2.7 x2 preslab za ovu igru, ili je nesto trece?
Ima li neko neku ideju?
Poz