Šta je novo?

UT2004 online?

shtaps

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2003
Poena
619
Igra li neko UT2004 online? Na kojoj brzini, gde, na koju foru (ukoliko ima nesto da se doda)?

Da ne bi bilo brisanja, predlazem da svako ko zeli na ovo da odgovori, uradi to na pm...

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Da ne bi bilo brisanja, predlazem da svako ko zeli na ovo da odgovori, uradi to na pm...

A zasto?
Poenta je bas na tome da sto vise ljudi sazna za UT2004 servere gde igraju Benchovci, zar ne?

Ja sam igrao demo preko isdn konekcije i radilo je do jaja sa 128k, i bilo je dosta servera sa malim pingom (<100) te je bilo sasvim podnosljivo. E sad posto je izasla full verzija ... ne znam da li postoji bilo koja varijanta osim sa originalom da se igra.

jos uvek imam more servera za demo verziju...ako se zadovoljavas sa par mapa- navali!!! meni je sa 56k lucentom islo ping 110-180, zavisno od servera....

ja sam igrao demo jedno veche da probam sam modema
sam ping po sebi kao ok 180,ali to je bilo toliko neigrivo da je to strashno
q3 je igriv poprilichno na 180,ali ovo ni malo..

kako kome....meni leti isto kao i q3.......zavisi dosta i od memorije i graficke.....

Matthias je napisao(la):
A zasto?
Poenta je bas na tome da sto vise ljudi sazna za UT2004 servere gde igraju Benchovci, zar ne?

Ne znam kako mislish da je igrash na 'regularnim' serverima :) Jel se to u Maxiju pojavili originali ? :D

Ako je tacno da su se pojavili originali na dvd-u od 25E, sto treba jos da se proveri mada je moj izvor dosta pouzdan, mozda i zaigramo na oficijelnim serverima ovih dana.

Gde, kako, sta, koga da ubijemo za taj ut od 25E?

shtaps je napisao(la):
Ako je tacno da su se pojavili originali na dvd-u od 25E, sto treba jos da se proveri mada je moj izvor dosta pouzdan, mozda i zaigramo na oficijelnim serverima ovih dana.

G .. DE???

Mislim, postajem sve nervozniji pošto je demo servera sve manje a favorites lista mi pokazuje gomilu drugih mapa ... a ping ka njima mi je i dalje 50-80. :wall:

Poslednja izmena:
PREVARA!!! Sada i zvanicno upozorenje! Nemojte kupovati DVD sa UT2004 po ovoj (26E) ili nesto visoj ili cak nizoj ceni! Primerak koji sam ja video je kupljen u Subotici. Stvarno impresivno kartonsko pakovanje, oslikan dvd se raspakuje kao original - nista crc. Key je iza greb zastite na unutrasnjoj strani kutije. Kada se pokrene igra radi kao i svaka druga. Medjutim, kada smo pokusali da se konektujemo: The Master Server has determined that your CD Key is invalid or already in use! If problem persist contact Atari... Lik koji ovo valja nece ni da prica o mogucoj prevari - on, kaze, ima sve papire o legalnoj kupovini u madjarskoj. Sreca pa nisam pozurio da ga kupim.

Mada cena po kojoj se ova igra reklamira na Game Spy i slicnim sajtovima i nije mnogo visa od ove - 39,99$. Pitanje je samo koliko bi bio shipping. Ako je neko u kontaktu ili zna nekoga ko radi sa (proverenim) originalima u YU a ima ovu igru neka mi prosledi kontakt.

BTW: Probao sam demo na ovih par servera i mogu da se pohvalim sa igrivih 150 - 180 koliko nemam sa mojom 56K modemskom vezom na America's Army ili CS-u (oko 200 - podnosljivo u jutarnjim casovima kada nije guzva).

oogabooga je napisao(la):
kako kome....meni leti isto kao i q3.......zavisi dosta i od memorije i graficke.....
hm da,nece da radi sa 512 ddr 400 kingstona i 9700pro :)
bice da je do ochajnog net code-a pre..

driver je napisao(la):
Ne znam kako mislish da je igrash na 'regularnim' serverima :) Jel se to u Maxiju pojavili originali ? :D

A ko je pricao o "regularnim" serverima? Kao ne znas da za svaku imas i "alternativne" servere (npr. kao sto je za WC III Caramba).
Seti se samo onog thread-a gde je neko postovao mali milion adresa gde se igralo UT.

Matthias je napisao(la):
A ko je pricao o "regularnim" serverima? Kao ne znas da za svaku imas i "alternativne" servere (npr. kao sto je za WC III Caramba).
Seti se samo onog thread-a gde je neko postovao mali milion adresa gde se igralo UT.

Napr., mene zanima original.

Ja sam se nakacio. Ako ima jos zainteresovanih, javite se na pm.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno