driver je napisao(la):Da ne bi bilo brisanja, predlazem da svako ko zeli na ovo da odgovori, uradi to na pm...
Matthias je napisao(la):A zasto?
Poenta je bas na tome da sto vise ljudi sazna za UT2004 servere gde igraju Benchovci, zar ne?
shtaps je napisao(la):Ako je tacno da su se pojavili originali na dvd-u od 25E, sto treba jos da se proveri mada je moj izvor dosta pouzdan, mozda i zaigramo na oficijelnim serverima ovih dana.
hm da,nece da radi sa 512 ddr 400 kingstona i 9700prooogabooga je napisao(la):kako kome....meni leti isto kao i q3.......zavisi dosta i od memorije i graficke.....
driver je napisao(la):Ne znam kako mislish da je igrash na 'regularnim' serverimaJel se to u Maxiju pojavili originali ?
![]()
Matthias je napisao(la):A ko je pricao o "regularnim" serverima? Kao ne znas da za svaku imas i "alternativne" servere (npr. kao sto je za WC III Caramba).
Seti se samo onog thread-a gde je neko postovao mali milion adresa gde se igralo UT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari