Šta je novo?

ut2004 demo

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
e, jel neko probao ovo? ja sam ga juce skinuo sa neta, igra je do jaja, mozda malo zahtevna, ali na gf4 Ti radi ne ispod 60fps, a na netu je vec more servera, na nekima imam odlican ping od oko 130...... razmisljajte o ovoj igri, stvarno je mrak, mnogo je bolja od ut2033, vise nalik onom prvom, samo bolja grafika

pozdrav :type:

koliko je "teska" igra i ako nije problem postavi link za download

Ovakva tema stoji vec mesec dana u Games sobi. Pogledaj prvo pre nego sto postavis novu.

Poslednja izmena:
Igra je stvarno dobra i daleko bolja od 2k3, jedino sto hoce da malo zapne sa vishe od 10 botova u 1024 sve na medium i senke iskljucene (isto ti4200, verovatno je zbog samo 256rama).Ovaj novi onslaught mod razbija :) a i vozila su lepo uradjena da ne kazem veoma korisna ;).

zašto skidati demo kada igra izlazi danas :)
retail igra će izgledati još bolje od demoA jer su teksture mnogo bogatije u retail verziji igre.
UT2004 zato i dolazi na 6 CD i zauzimaće 5.5 GB prostora na HDD, LOL

Jos i da ne dobije tih 5.5gb ma kakva da je igra ;p

skidati demo - zasto? zato sto cu sa full verzijom poduvati za online igranje zbog cd key-a, a sa demo cu i dalje moci, a iz istog razloga ce i pola sveta igrati demo, kao sto se i demo 2003 igrao dugo online.....

Sta? Neces kupiti original? ;)

A kada ce se kod nas pojaviti? I gde ce moci da se nabavi? :d
Ja imam demo verziju i igra leti na full podesavanima na 1024. :D
Nadam se da ce FULL verzija igrice biti veci izazov za moju makinicu :D :-devil-:

POZ :wave:

pa i meni leti sa svim podesavanjima na MAX i na 1280*1024, a original neznam da li cu kupiti, prvo da vidim cenu, zvacu burazera u francusku, pa....mozda i casti!! :))

UT2004 demo je došao na Digital CD-u. Mogu reći da ništa posebno u odnosu na prethodnike (ustvari isto to samo bolja grafika). Poprilično dosadno, dobro za igru u slučajevima ekstremne dosade ili kad ti ne radi TV ili radio, duva uragan napolju, nalaziš se u kućnom pritvoru. :d

Poslednja izmena:
srdjan_r je napisao(la):
UT2004 demo je došao na Digital CD-u. Mogu reći da ništa posebno u odnosu na prethodnike (ustvari isto to samo bolja grafika). Poprilično dosadno, dobro za igru u slučajevima ekstremne dosade ili kad ti ne radi TV ili radio, duva uragan napolju, nalaziš se u kućnom pritvoru. :d

to bi ja rekao isto za igre poput warcrafta i diabla......brate, svako ima svoje interesne sfere.....

Agilni je napisao(la):
Stigla igra... ali sam stekao utisak da ne vredi tih 6 CD-a...

Ajd' jedno konkretno pitanje - Jesi probao editor, odnosno da li je menjan u odnosu na onu 3.0 verziju sto je stizala uz UT2K3...

Baj d vej - Ne znam zasto, ali meni je mnogo bolji "osecaj" kad se ovo igra u mrezi nego sto je to bio slucaj kad smo "pikali" Ut2003, bar na bazi demoa, mada ne vidim sta bi moglo da se razlikuje u "full" verziji....

oogabooga je napisao(la):
to bi ja rekao isto za igre poput warcrafta i diabla......brate, svako ima svoje interesne sfere.....

Ma nije poenta u tome, već ta igra doživljava treću reinkarnaciju bez suštinskog unapređivanja. OK, imam bolju grafiku, malo veći nivoi itd. Da ne pominjem na koliko diskova dolazi koliko će verovatno prostora da zauzima.

toliko :)

srdjan_r je napisao(la):
Ma nije poenta u tome, već ta igra doživljava treću reinkarnaciju bez suštinskog unapređivanja. OK, imam bolju grafiku, malo veći nivoi itd. Da ne pominjem na koliko diskova dolazi koliko će verovatno prostora da zauzima.

toliko :)

S obzirom da pominješ Digital-ov CD pretpostavljam da u mašini imaš demo verziju koju su skinuli sa neta. U prethodnom threadu je već objašnjeno da su demo teksture znatno siromašnije od onih koje su puštene u retail verziji igre zbog veličine download-a.

Sud o teksturama donesi tek kad budeš video full verziju.

Što se igre tiče, ista je punokrvni MMFPS, što će reći da je namenjena multiplejer igranju a ne single misijama. Dakle, pravi rush možeš da doživiš tek na nekom od on-line servera ili u LAN-u.

Gidra85 je napisao(la):
A kada ce se kod nas pojaviti? I gde ce moci da se nabavi? :d
POZ :wave:

Zato skidati demo kada igra stize veceras preko satelita, pa vi iz Bg cimnite driver-a i ostale sat. majstore za igru.

Judge je napisao(la):
S obzirom da pominješ Digital-ov CD pretpostavljam da u mašini imaš demo verziju koju su skinuli sa neta. U prethodnom threadu je već objašnjeno da su demo teksture znatno siromašnije od onih koje su puštene u retail verziji igre zbog veličine download-a.

Sud o teksturama donesi tek kad budeš video full verziju.

Što se igre tiče, ista je punokrvni MMFPS, što će reći da je namenjena multiplejer igranju a ne single misijama. Dakle, pravi rush možeš da doživiš tek na nekom od on-line servera ili u LAN-u.

Jesi li uopšte pročitao moj post? Gde sam to pomenuo teksture? Ceo moj post je bio vezan za samu igru, ne njene tehničke karakteristike. :smash:

Nazad
Vrh Dno