Šta je novo?

UT2004 Demo

Paradigma

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
740
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i9-10850K | Corsair Hydro Series H80i v2
Matična ploča
ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
RAM
Trident Z RGB DDR4-4000 CL18-22-22-42 1.35V 32GB (4x8GB)
GPU
PNY GeForce RTX 3080 Ti 12GB XLR8 Gaming REVEL™ EPIC-X RGB™ Triple Fan
Storage
Samsung SSD 970 PRO 1TB | Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB | WDC WD80EFAX | WDC WD80EFBX
Zvuk
Sound Blaster Z
PSU
Cooler Master V1000
Kućište
Thermaltake Level 10
Monitor
ROG SWIFT PG348Q
Miš & tastatura
Logitech G903 Lightspeed Wireless | Logitech PowerPlay | Corsair K70
Ostale periferije
BOSE Companion 50
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Malo me zateklo, ali sta da se radi krece dl.

aj daj link

Samo ga stavi u npr. DAP pa sacekaj listu mirrora.
http://files.ausgamers.com:85/ut2004/UT2004-BetaDemo.exe

210MB 22% za sada :)

Evo skinuh, probah...

Nisam primetio znacajnu razliku u odnosu na UT2003, a posto sam u medjuvremenu promenio graficku ne mogu ni o brzini da sudim, osim da primetim da ovo leti.

Da grafika je bolja a brze ce ici nego UT2003. Koristi unapredjeni UT2003 engine. Odigrao sam danas, igra leti.. :)

Kada izlazi finalna verzija?
Inace jer ce da ''leti'' na ATI 8500?
poz.

Ja skinuo ceo ali nece da se pokrene.
Ako je neko dovoljno dobar da nareze neka me kontaktira na 0637776315 ili [email protected]

Brate, kakva glupost. Pa i kad je najavljen , video sam da vise prilichi da ga nazovu UT2003 expansion... Beda bre!

MAD_MUzzY je napisao(la):
...
Mora da su stavili "Get in the game" ATi logo na uvodu :mrgreen: ;)

Ne,nazalost su ipak stavili Nvidijin logo!!! :rolleyes:

byMaX je napisao(la):
Brate, kakva glupost. Pa i kad je najavljen , video sam da vise prilichi da ga nazovu UT2003 expansion... Beda bre!

Nije sve samo u grafici i detaljima.Igra donosi inovaciju u svetu MP igara!Mozda je malo "ukradena" fora od PlanetSide-a ali sta je tu je!!! O:)

Pozdrav

The CD version of UT 2004 will ship on 6 discs, but Atari also has a special 2-DVD set planned for the masses ...

The full game differs in the following ways compared to this demo:

* Textures in the full game are, on average, 2X higher resolution
than in the demo. The textures in the demo were reduced because
of download size limitations.
* The full game includes over 100 maps, compared to the 5 in the demo.
* The full game includes over 80 characters, versus 4 in the demo.
* The demo only supports "instant action" mode, Internet and LAN play.
The full version also contains the new single-player ladder, enabling you
to play through the game while managing a team roster.
* The demo doesn't include the Unreal editor and content-creation tools
which ship with the final game, enabling you to build new levels, modify
existing ones, and create game mods.
* The demo doesn't include any mutators, but the full version includes
over 20 mutators offering new variations on gameplay.

Plus navode vozila i još trista čuda.

1.1 Minimum System Requirements
-------------------------------

Operating System: Windows 98/Me/2000/XP
Processor: Pentium III or AMD Athlon 1.0 GHz processor
Memory: 128 MByte RAM
Hard Disk Space: 300 MByte free
Video: 32 MB Windows compatible video card*

1.2 Recommended System Requirements
-----------------------------------

Operating System: Windows 98/Me/2000/XP
Processor: Pentium III or AMD Athlon 1.2 GHz processor
Memory: 256 MByte RAM
Hard Disk Space: 500 MByte free
(300 MByte for game, 200 MByte swap)
Video: NVIDIA GeForce 2 or ATI Radeon Hardware T&L card with
64 MB VRAM recommended

Demo zaista leti i to i u 1280*1024, no videćemo kako će zaista biti kada izađe final retail sa punim teksturama i mogućnošću da se iste podese preko *normal* vrednosti. Takođe, nisam video mogućnost kontrole AA i AI u setingu. Sve ovo važi za Barton 2500+, GA 9600Pro i 512 HyperX 3500 na NF7.

jeste,i meni isto odlichno radi u 1280x1024
ovaj novi mod onslaught ili kako vec je mnogo dobar,kao i assault koji je i ranije rulao
vozila su super,a konachno su vratili i pravi sniper.Od novih oruzja tu je neka kao bazuka,barem meni lichi na bazuku :)

jel ima neko neki drugi link posto onaj nesto *****!

Ono je smeshno, nisu se pomerili od 2003, chak ni po grafici....chudo neko ne kaze da je jachi od HL2 :)

driver je napisao(la):
Ono je smeshno, nisu se pomerili od 2003, chak ni po grafici....chudo neko ne kaze da je jachi od HL2 :)

A da sačekamo 16.03. i konačnu verziju igre sa punim teksturama za ovaj zaključak? Posebno ako je tačno da je HL2 odložen za leto?

Btw, upravo sam se vratio sa nekog holandskog DM servera. Igra je OPASNA. Stari UT rush je tu. Ping je bio odličan ne viši od 80.

Ne razumem zashto bi u demo stavili drugachije texture nego u full ?
Ta nada "aj da vidimo kakav ce full biti" je provaljena, samo alphe se razlikuju od full igre, official demo je isto shto i sama igra, odnosno to je jedno 'parche' full igre.....

ma nisu vazne texture i sl,vazno je da igra bude zarazna u mp-u.tj da se ovi novi timski modovi dosta igraju

driver je napisao(la):
Ne razumem zashto bi u demo stavili drugachije texture nego u full ?
Ta nada "aj da vidimo kakav ce full biti" je provaljena, samo alphe se razlikuju od full igre, official demo je isto shto i sama igra, odnosno to je jedno 'parche' full igre.....

Driver, nije to moja "pamet" već sam pročitao u release notes download-a. Izgleda da nisi pročitao moj prethodni post tako da ću ponoviti samo taj deo:

The full game differs in the following ways compared to this demo:

* Textures in the full game are, on average, 2X higher resolution
than in the demo. The textures in the demo were reduced because
of download size limitations.

Dakle, po njihovom objašnjenju, manje su zbog download veličine.

Inače, na demo serverima po svetu je prava ludnica. Posebno na Assault mod-u koji su vratili. 2003-ka ni mene nije oduševila, ali, za sada, 2004 ima šmek UT-a i drži adrenalin bez problema.

Pitajte me kad sam jutros legao ...

Samo da finalni proizvod ne bude poludovrsen kao ut2003, pa da na normalne mape, gui, setovanja i ostalo cekam pola godine i skinem 2 gb :(

Meni se izuzetno dopada i super je to sto ipak izgleda nesto bolje (znaci u klasi Unreal2) ali i dalje radi fenomenalno brzo (na sadasnjim masinama) kao i UT2003.
Naravno imam u vidu da su ovo duplo manje teksture ali se nadam da cu sa 512MB moci da igram bez povremenih seckanja a ako bas zeza - pa dokupicu jos memorije :D

O zabavi na internetu i da ne govorim ... ludo burazeru, ludo :d

Test na XBit-u! Sve glavne video kartice u UT2004. Vredi pogledati.
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ut2004_1.html

Marti Misterija je napisao(la):
Test na XBit-u! Sve glavne video kartice u UT2004. Vredi pogledati.
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ut2004_1.html
Marti tvoj link mi je prijavio error 404.
Ali moze ovaj: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ut2004.html

Da dodam jos nesto u vezi igre: evo tek sam malopre je igrao solo na mojoj masini.
Sa takvim "upola" teksturama i ukljucenim AF16x, AA4x, brate grafika je do jaja. Ono stvarno dobro izgleda a u 1280x960 @ 2380MHz jednostavno Leti.
Fizika je isto odlicno odradjena i sve to je stvarno strasno zarazno i zabavno.
Ovo je stvarno klasu iznad UT2003.
Da, igranje sa botovima je nekako izuzetno uverljivo, kao da igram sa pravim protivnicima ... cudno, ovakav utisak do sada nisam stekao ni sa jednom igrom. Upravo je jedan bot nasukao dzip i posto nije mogao da ga skine sa te pozicije (posle vise neuspelih pokusaja napred-nazad itd.), on je lepo iskocio iz vozila i otrcao prema centru obliznje borbe. To je tako realisticno izgledalo da sam se smejao par minuta. Kao da sam gledao stvarnog coveka koji je greskom zaglavio vozilo i kad je video da pomoci nema i da to cudo ne mrda, iskocio je i otisao dalje ...

Peti dan ne izranjam sa nemačkih i holandskih servera. Ovo je katastrofa. Ovako me nije zarazio ni originalni UT pre, koliko beše, 6 godina???

Ko nije još probao, a voli MMOFPS, neka ne žali vreme i trud da nabavi ovaj demo.

Ja nikako ne mogu preko neta.
Cim idem join game UT se zakuca ali ne cela masina.
Isto se desava kada idem na Host game.

Auuu o cemu se ovde prica.... :)
Pa valjda svaki pravi igrac pogasi grafiku kada pegla :))
Ja cepam u 800*640*16 sve iskljuceno i sve na lowest i radi mi lepo :)
No salu na stranu....totalno odusevljenje (pure DM naravno, ne govorim o onim glupostima sa auticima, sorry)...igra potpuno podseca na UT, ma savrseno...jos kad sam shvatio da me jos vise podseca na q2 ...mmmmm.
Hvalim te boze na kds-u :)
Daklen bas me briga za texture, poligone i slicno, igra je savrseno brza, fizika je sjajna, lakse se dodgeuje, oruzja su potpuno i totalno odlicna...:)
Oni onslaught modovi...pa fino je to, al prosto ja nisam ljubitelj masovnih servera gde svak vozi svoj mali autic/brodic/avion....cist DM/TDM/CTF su prava potvrda multiplayer kvaliteta (opet bar za mene).
Daklen ako neko ima fin net...wrgamez.dk je odlican server

Nazad
Vrh Dno