Šta je novo?

UT 2004 u singleplayer

mikihog

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2004
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Vredi li igrati UT 2004 u singleplayer modu?

pa s obzirom da ne jede leba :) vredi...
mislim, kako ćeš drugačije da počneš...

a i s obzirom da ga igra cela tri coveka u multiplayeru u Srbiji to ti je i jedini nacin da ga igras osim ako ces da igras na stranim serverima...

Nije lose odigrati kad nemas nista bolje ''POZDRAV''

Skot je napisao(la):
a i s obzirom da ga igra cela tri coveka u multiplayeru u Srbiji to ti je i jedini nacin da ga igras osim ako ces da igras na stranim serverima...

Ko? :)

Napr. ja. Skoro svako veče još od prvog dana kada je izašao demo.

Bruka je da dosta ljudi u Srbiji već ima veze većih brzina (ISDN, kabl, wl), da poseduje dobre mašine i da, navodno, voli FPS-ove, a da ne igra ovu igru u multiplayeru.

Neko će reći "original". Original je u Platou 2.5K dinara i može na tri rate. Za ovakvu igračku vredi dati te pare. Ovakav "adrenalin rush" nema trenutno ni jedna pucačina iz prvog lica. "Kanter b'ate" je smešan i neopisivo izlizan u odnosu na UT2k4.

Sve to stoji. Ja sam ga bas opasno igrao (demo).
Al ipak...stari UT mi je bio bolji :)
No konacno se pojavila igra koja izgleda, ima mape i fiziku kao da sam je j pravio za sebe-painkiler u MP. Znaci kakav mix q1 i q3 pa to je ludo :)
Da ne pricam sto i dalje ne verujem kako igra radi sjajno na mom kompu :) ( a oprijavio je setup da ne ispunjavam minimum)

UT2004 je odlicna igra, ali su se ljudi smorili visegodisnjim drndanjem kvejka i kauntera pa ih vise nista ne interesuje...

Ja ga na 56K igram u jutarnjim casovima sa rusima.
A botovi znaju da naprave pravi pakao tako da ti je moja preporuka da probas i singleplayer.

Nazad
Vrh Dno