Šta je novo?

UT 2004 problem

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Instalirao sam UT2004 sa dvd-a i pokrenuo u rez.1024x768 i svi detalji na high.Igra mi ne trza nego jednostavno izgleda kao da me baci, kao da mi miš ne radi dobro.Probao sam još par drugih fps-a i to se ne događa. Komp je Burton 2500 512 ddr i Ati9800pro.Fraps mi pokazuje večinom od 80 do 100 fps-a. Smanjivao sam detalje ali isto se događa, pa bih molio za pomoč.

Onaj problem sa glasovnom komunikacijom ponovo ? Imam isti problem. Jednostavno ja pustim sve komande a nastavljam da se krecem jos 4-5 sekundi u nekom pravcu i tome slicni 3povi.

Da li se može riješiti taj problem.

Pa navodno treba da se iskljuce opcije vezane za glasovnu komunikaciju. Ja sam pokusavao, ali nikako da nadjem te opcije. Probacu danas ponovo.

Ja apsolutno nemam tih problema ni sa ni bez voice komjunikejshna... probajte da uninstalirate "Speech-Neshto" iz Add/Remove Programsa....

I izkljucite u samoj igi u settingsu sve vezano za spech u UT-u i trebalo bi da leti

Provalio sam. Treba iz options -> game da se iskljuci speech recognition na desnoj strani ekrana.

He,he jeste li vi atijevci videli logo pre pocetka igre

logo je zamenjen uspesno... ima opcija da se ubaci home made logo ili opet sta oces :)

i da nemam ati :D

Kako zamenjen?gde,koja opcija?Daj da ubacim slasha :D

Vrh Dno