Šta je novo?

UT 2004 i par pitanja

Dzoni_m

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Stvari stoje ovako:
Igru sam instalirao na Slack-u 10 radi bez problema podesio sam sve do daske medjutim tu mislim da lezi problem. Naime cini mi se da nije sve ukljuceno kao da mi nesto nedostaje.Da li je neko probao i da li igra potpuno isto izgleda u Win i u Linuxu i da li podesavanja iz igra (grafika teksture i sl.) uopste rade, posto sam rezoluciju morao da podesim rucno (editujuci fajl) i tamo stoji da je sve ukljuceno (sve stoji=true) ali mi se tako ne cini dok igram pogotovu nebo.Dal je to moja paranoja ili ne ako moze neko da mi pomogne ko ima iskustva.E da za probu je instaliran i UT2003 i cinimi se da nesto fali :wall:

Poslednja izmena:
Dzoni_m je napisao(la):
Stvari stoje ovako:
Igru sam instalirao na Slack-u 10 radi bez problema podesio sam sve do daske medjutim tu mislim da lezi problem. Naime cini mi se da nije sve ukljuceno kao da mi nesto nedostaje.Da li je neko probao i da li igra potpuno isto izgleda u Win i u Linuxu i da li podesavanja iz igra (grafika teksture i sl.) uopste rade, posto sam rezoluciju morao da podesim rucno (editujuci fajl) i tamo stoji da je sve ukljuceno (sve stoji=true) ali mi se tako ne cini dok igram pogotovu nebo.Dal je to moja paranoja ili ne ako moze neko da mi pomogne ko ima iskustva.E da za probu je instaliran i UT2003 i cinimi se da nesto fali :wall:
Fali Direct3D :D
Ozbiljno, UT engine ne renderuje bas sve kako treba u OpenGL-u (ni u Windowsu), doduse u windowsu i nije neka bas drasticna razlika

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Jel si stavio najnoviji MesaGL za Linux?

Nisam stavljao jer koliko sam ja upucen to bi trebao da je klon OpenGL zar ne?Iam li neke drasticne razlike izmedju ova dva API-ja?
:wave:

Ja samo znam da kad sam pokusavao da igram nesto na Linuxu, sa default OpenGL-om sam imao 3-4 frejma, a sa MesaGL-om je sve islo glatko i kako treba...
Tako da http://www.mesa3d.org/

Vrh Dno