Šta je novo?

UT 2003 2 pitanja

Majstor

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
620
1. kako da vidim frame rate u igri?
2. po startovanju nivoa hard preterano swapuje (rovari) jedno dvadesetak sekundi, secka, da bi posle toge sve bilo normalno. Da li je to zbog nedostatka memorije (128mb) ili brzine harda (5400)?

za frejmove spustis konzolu na "~" tildu i kucas stat fps
na drugo pitanje je prosto i jedno i drugo...je sporo za 2k3 koji je mnogo zahtevan i preterano saren ;)

Majstor je napisao(la):
2. po startovanju nivoa hard preterano swapuje (rovari) jedno dvadesetak sekundi, secka, da bi posle toge sve bilo normalno. Da li je to zbog nedostatka memorije (128mb) ili brzine harda (5400)?
UT2k3 ne swapuje tek sa 512MB rama... Doduse to dosta zavisi i od kvaliteta tekstura koji si stavio.

E vidim da se razumete pa da pitam kako da stavim u ini da mi se stalno pokrece stat fps da ne moram da ga kucam svaki put kada ulazim u igru??

mislim da to ne moze a i ne znam sta ce ti...
mada mozes da bindujes
set input R stat fps
i cim udjes u igru kad pritisnes r ono radi...

A mozes cim ti se pojavi logo Ut-a dok se ucitava da stisnes ~ i kucas stat fps <enter> i od prvog sekuda renderinga ces videti frame rate :)

Dobro Azda` je malo pomogao sa tim bindovanjem ali ti alokine si lupio samo tako kao da ne znam kad mogu da kucam stat fps. Mislio sam posto je moglo u starom dobrom Quakeu i CS direktno u cfg da se stavi pa reko i ovde ima neka komanda ali ocigledno da nema.

Hvala svima

Anubis je napisao(la):
Dobro Azda` je malo pomogao sa tim bindovanjem ali ti alokine si lupio samo tako kao da ne znam kad mogu da kucam stat fps. Mislio sam posto je moglo u starom dobrom Quakeu i CS direktno u cfg da se stavi pa reko i ovde ima neka komanda ali ocigledno da nema.

Hvala svima

Kako sam te samo uvredio!:D :D :D
Sram me bilo!:) :) :)

Da ispalo da sam ja neki tuljan tamo koji ne zna ni sta je konzola :beat: :beat: :beat:

dodatno pitanje

kako da bekapujem snimljeni profile?? (koji file)

alokiN je napisao(la):
Trebalo bi da je User.ini

trebalo bi, ili je sigurno??
secam se da sam bekapovao user.ini, od UT 1
i na kraju je ispalo da je zapamtio sva setovanja, ali nije hteo da pamti nova, vec sam uvek morao da krecem od istog nivoa!!??

user.ini
i ut2003.ini
to je sve sto ti treba...

Vrh Dno