JOBAH je napisao(la):Sta dobijas flashovanjem tim ruskim firmwareom? V.92?
Ja sam probao USRov update i rekao mi je da ne postoji novi firmware za moj modem (externi, sivi usr 56k)
carlos je napisao(la):rec je 33.6 Sportsteru
3com MUW ga ne odradi kako treba
nabaci mu V90 ali ni makac od 33.6
(nije do centrale)
a ruski je vec jedan takav sportster podigao na 56k
(oko 50000 se kacio)
MAMADZULA je napisao(la):Kao prvo secam se da mora sa diskete da se flash-uje inace nece lepo da radi i ja kad sam ga flash-ovao stalno se konektovao na 56700 naravno centrala je digitalna i ima jedan trip ne smes da ga mnogo akas jel crkava iz nekog neobjasnjenog razloga.I drajvere moras takodje da instaliras sa diskete, ostavi mi mail pa cu da ti posaljem te moje drajvere i flasher.A ako nece posle toga da se konektuje vecom brzinom problem je u centrali.
Sa tim lucent-om nikad neces videti 10 kila konstantno.carlos je napisao(la):sa diskete ili .. MUW je kriv
nego , menjao sam za lucenta (zmaj)
ortaku trebao modem za p1
na mojoj shit centrali:
usr 21600 max
lucent 44000
jos i busy pod linux-om pride![]()
Sto mi ne ostavi mail da ti posaljem i drajvere i modemvoyager je napisao(la):Imam ja pacijenta:USR Sporster Flash 56k (xx174200), ISA. Problem je sto je on samo x2 sto je kod nas neupotrebljivo sem u slucaju yubc-a. Pokusaj flashovanja sa flash utilitijem sa USR site koji navodno dodaje v.90 nije urodio plodom jer win utility ne vidi modem, a Dos utility prijavljuje gresku. Inace zbunjujuce je sto uz taj utility koji je za interni modem (i oznaka se potpuno uklapa) dolazi readme koji objasnjava flashovanje externog modema. MAMADZULA, ako imas neki predlog, spreman sam sve da probam. Odakle skinuti taj ruski flasher
voyager je napisao(la):Imam ja pacijenta:USR Sporster Flash 56k (xx174200), ISA. Problem je sto je on samo x2 sto je kod nas neupotrebljivo sem u slucaju yubc-a. Pokusaj flashovanja sa flash utilitijem sa USR site koji navodno dodaje v.90 nije urodio plodom jer win utility ne vidi modem, a Dos utility prijavljuje gresku. Inace zbunjujuce je sto uz taj utility koji je za interni modem (i oznaka se potpuno uklapa) dolazi readme koji objasnjava flashovanje externog modema. MAMADZULA, ako imas neki predlog, spreman sam sve da probam. Odakle skinuti taj ruski flasher
voyager je napisao(la):Imam ja pacijenta:USR Sporster Flash 56k (xx174200), ISA. Problem je sto je on samo x2 sto je kod nas neupotrebljivo sem u slucaju yubc-a. Pokusaj flashovanja sa flash utilitijem sa USR site koji navodno dodaje v.90 nije urodio plodom jer win utility ne vidi modem, a Dos utility prijavljuje gresku. Inace zbunjujuce je sto uz taj utility koji je za interni modem (i oznaka se potpuno uklapa) dolazi readme koji objasnjava flashovanje externog modema. MAMADZULA, ako imas neki predlog, spreman sam sve da probam. Odakle skinuti taj ruski flasher
Daaaaaaaaa!!!!!!!!!D-KEE je napisao(la):reci mi jel taj modem "oklopljen" belom plastikom?
ako jeste onda sam ja uspeo da ga fleshujem (moracu samo da proverim da li je isti broj koji si naveo.... mada mi veoma lici)
nisam uspeo na jednom racunaru (jer ga flash utility nije video) pa sam ga fleshovao na drugom bez problema na v.90
voyager je napisao(la):Daaaaaaaaa!!!!!!!!!
D-KEE je napisao(la):e pa onda ima nade za tebe - evo sada cu da se bacim u kuciste da vidim da li imamo iste brojeve modema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari