Šta je novo?

Usporio se...

Invader

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Primetio sam da se kompjuter cudno ponasa, naime u desktopu kad stavim refresh zauzetost procesora se popne na 70% sto ranije nije bio slucaj, to mi se desava kad sam na netu i ponekad van neta, sad moje resenje je format c: 🙂 , da nije mozda neki spy ili ad, preporucite neki program za skidanje tih napasti, imam vec spy bota, nasao je par stvarcica ali nista se nije promenilo...

A koji antivirus imas?Inace pored spybota imas i adaware.

Kada si poslednji put reinstalirao Windows?

Startuj po ovom redosledu:

1. Registry Mechanic
2. Ad-Aware SE Professional
3. Tvoj AV.

Srećno!

Mada je ipak najbolje prvo sa antivirusom skenirati pa onda adaware i spybot.Najverovatnije imas neku napast.
Predlog Kasperski AV

Uzeo sam Nortona 2004 sa definicijama iz decembra, inace ne koristim AV 🙂
Sad cu da skinem Ad-Aware SE Professional...
Sad sve radi ok, a nista nisam uradio :trust:

Poslednja izmena:
A pored toga malo apdejtuj taj norton

Sad sam izvalio, komp mi je usporavao budjavi winamp, stavio sam mu neke nazbudzene skinove, ali samo prvih pet minuta gusi racunar i onda je sve ok, tako da sam se bezveze cimao oko unistavanja napasti na kompu 🙂

Zato ja koristim WinAmp 5.08e Pro. Skin: Classic. 😉

Ljudi, a mogu ja da se ubacim sa svojim pitanjem, da ne otvaram novi thread?

Dakle, problem je u tome sto s vremena na vreme, kompjuter pocne iz cista mira da drnda, i samo vidim kako mi se slobodnih 500mb na C particiji smanjuje, dok ne dodje do 0, a onda se ponovo pojavi svih 500mb. E sad, koristim ad-aware i Kaspersky, i sto je najgore, stavio sam da mi Kaspersky skenira disk, za vreme skeniranja ne nadje nista, ali mi Kaspersky monitroing povremeno prijavljuje po neki virus. Medjutim, Kaspersky dok skenira ne nalazi nista!

Dakle, da ne davim vise, ima li ko neki savet?

Pozdrav!

denistaliras kaspersky? :banana:

Pa, do pre nekoliko dana sam imao Norton Antivirus, onda sam ga deinstalirao, i instalirao Kaspersky, bas zbog ovog problema, tako da ne verujem da ce ponovna instalacija nesto pomoci.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno