Šta je novo?

Usporenje sezampro

blackbomb

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2007
Poena
309
e ovako znaci vec 3 meseca konstantno mi se desava da mi padne brzina lupam od 1-2mb znaci stalno tako sve neke random cifre na primer 1324 itd ali desi se da bude i cisto 1 mb (moj paket je 2mb) i sada stalno zovem i oni kao odrade pa se ponovo s**** uvek govore telekom ovo telekom ono ali znate sta sam primetio par puta samo kada nazovem sezampro brzina se vrati na normalu pa sam prvih par puta pomislio ma to je random sreca i rekoh sebi necu da zovem 3 dana da vidim dali ce ovog puta da se vrati samo i nista nije se vracalo upravo sam sada nazvao znaci kako sam nazvo broj vrati se na normalu a jos nije niko ni podiga slusalicu nego ona raspala sekretarica posto sumljam da je do telekoma sta da radim da da napomenem da sam promenio modem + splinter + kablove 3 puta da proverim da nije do mene ali isto...

Poslednja izmena:
a što otvaraš novu temu ima ista ovakva tema odmah iznad tvoje nema potrebe svaki put da se otvara nova tema onda se samo pravi gužva i pometnja a možda je sezam stvarno nešto popravljao ili možda nije ali možda je kod tebe neki problem daj nam više detalja jel to pada brzina samo sa npr torentima ili u svim p2p programima ili i za http download

Bio sam neko vreme na Sezamu, imali su problema, jednom sam cuo od druga
kako je jedna od glavnih likova sa Sezama rekao da "nema leba da jede" :S:
Ovo poslednje ne mora ni biti istinito, ali meni se sve zajedno nije dopalo,
prebacio sam se na PTT i vec skoro god. dana nemam nikakvih problema.

znas kako mislim pada brzina mislim u sve znaci totalno znas ono dole pored sta gde ti pise koja je brzina pa pa tu se smanji i ne bitno koliko puta se ponovo konektujem idalje ostaje takva znaci pola nedelje je ok a pola je pad brzine i to nije isto kao ona tema gore

Poslednja izmena:
e ovako znaci vec 3 meseca konstantno mi se desava da mi padne brzina lupam od 1-2mb znaci stalno tako sve neke random cifre na primer 1324 itd ali desi se da bude i cisto 1 mb (moj paket je 2mb) i sada stalno zovem i oni kao odrade pa se ponovo s**** uvek govore telekom ovo telekom ono ali znate sta sam primetio par puta samo kada nazovem sezampro brzina se vrati na normalu pa sam prvih par puta pomislio ma to je random sreca i rekoh sebi necu da zovem 3 dana da vidim dali ce ovog puta da se vrati samo i nista nije se vracalo upravo sam sada nazvao znaci kako sam nazvo broj vrati se na normalu a jos nije niko ni podiga slusalicu nego ona raspala sekretarica posto sumljam da je do telekoma sta da radim da da napomenem da sam promenio modem + splinter + kablove 3 puta da proverim da nije do mene ali isto...

Ne bi ti škodilo da neki put upotrebiš tačku kad pišeš,pa razmak,novi red,veliko slovo itd.
A ovo što si napisao na kraju..splinter,jel to onaj iz Nindža kornjača :D

:wall::wall::wall::wall::smash::smash::smash::banana::banana:
Au znaci covek ima slinter, u je*ote od ovoga moze se rikne!!!
To ti je onaj ucitelj pacov iz NK crna bombo

Poslednja izmena:
Ne znam, meni Sezam deluje potpuno neprofesionalno. A plus mi se žalio ortak da je katastrofa ADSL, pa je prešao na Telekom.

btw, oni na svakih mesec dana postavljaju oglase za tehničku podršku, sys admine, i sl, što će reći da i nemaju baš čime da zadrže ljude.

Kao sto rekoh ostavite tog smesnog provajdera i njegovu "analogno digitalnu liniju"!

Nazad
Vrh Dno