2slow4me
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.02.2012
- Poena
- 180
Juce sam uzeo i napravio clean instalaciju windowsa 8.1. Windows je legalan, nije piratski, 8.1 verzija sa svim skinutim updateima. Medjutim, nakon instalacije nekih igara, primetio sam da je sam rad racunara dosta sporiji. Igre rade sporije nego sto su radele na sedmici koja je godinu ipo dana skupljala sve i svasta.
Update-ovao sam drivere (graficka, chipset, lan, sve moguce), proverio da li je sav propratni softver tu (visual c++, dotnet, directx...), ali i dalje ne mogu da proverim u cemu je problem da racunar radi sporije.
Ako neko ima i najblazu ideju do cega moze da bude, neka se javi dok ne poludim.
Radi se o ASUS-u x550V:
i3-3110M 2.4Ghz
4GB RAM
GT740M
Inace, ne mogu da revertujem nazad na Win7, jer je ASUS skinuo drivere za njega sa sajta.
Update-ovao sam drivere (graficka, chipset, lan, sve moguce), proverio da li je sav propratni softver tu (visual c++, dotnet, directx...), ali i dalje ne mogu da proverim u cemu je problem da racunar radi sporije.
Ako neko ima i najblazu ideju do cega moze da bude, neka se javi dok ne poludim.
Radi se o ASUS-u x550V:
i3-3110M 2.4Ghz
4GB RAM
GT740M
Inace, ne mogu da revertujem nazad na Win7, jer je ASUS skinuo drivere za njega sa sajta.
Poslednja izmena: