Šta je novo?

Uspešan update se neprestano pojavljuje iznova zahteva instalaciju

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Problem sa legalnim Windows 7 64bitnim i automatskim update.

Dve nadogradnje za NET Framework 4 i još jedna security update se neprestano pojavljuje među nadogradnjom. Dakle instalira se sve prođe uspešno i odmah posle toga izbaci info da je dostupan nov update, instalira se ponovo i tako u krug.

Ovo inače pravi problem prilikom svakog gašenja računara jer kao da se update naknadno instalira

Da l ise neko susretao sa ovim i zna li rešenje?

Meni je ovo sto garson rece pomoglo, bio je slican problem, imas moju temu negde.

@garson
Probaču ovu varijantu

@seizmos
Sećam se te teme nije htela instalacija da ti prođe. Ovde je mal odrugačija situacija ali ču probati jer sma pokušao one varijnate sa neta oporavak NET Framework 4, brisanje itd i nisu dale rezultat

Hvala ti, pre otvaranja teme sam posetio taj sajt ali sam se opredalio prvo za oporavak (jedno od rešenja koje sma takođe pronašao) a drugo za manuelnu deinstalaciju. Ni jedno ni drugo nije dalo rezultat.
Ako fix koji je dao garson neprođe probađu i tu varijantu (nisam je odmah probao jer je problem i sa update za MSE dakle dva "fajla" zaglavljuju)

a da odes u C:\Windows\SoftwareDistribution\Download i probas da izbrises taj konkretni update,mozda je on ostecen.

Probaj ti da "ubijes" update servis, obrises C:\Windows\SoftwareDistribution\ pa ponovo pokrenes servis. To resava 99% problema sa update-om

Sve moze sa pravim alatom :type:

Manuelno obrisao update za MSE, obrisao update za NF, deinstalirao oba NF, pokrenuo fix koji je ponudio garson i posle toga su prošle ove instalacije koje su obrisane, ali mi se čini da se više ne pojavljuju. Restartovao nekoliko puta računar, pokretao manuelni update i deluje da je sve ok.

Videću sutra kako će da se "ponaša" taj računar.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno