Šta je novo?

Usluga za člana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

onua

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
350
Pozdrav drugari,

Da li je neko voljan da mi pomogne tj učini uslugu?

Kupio bih nešto sa amazona, bluetooth headset. Da li neko dolazi uskoro od preko da mi ponese? Razlika u ceni je 100% skuplje kod nas. Razlozi mislim da su svima jasni, sa troškovima DHL i ostalim troškovima cena bi bila kao i kod nas. Posto je u pitanju headset mislim da nikom ne bi bio problem da ponese [emoji3]

Izvinjavam se ako sam omašio temu ali stvarno nisam znao gde da napišem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja bih trebao doći u januaru, ako ti nešto znači

Hvala svima sto su se javili da pomognu. Svaka čast ljudi. Izgleda da je januar trenutno najbliži mesec dolaska. Ako neko ima ranije bilo bi super. Čast je obavezna [emoji6]

Ako je u pitanju Amazon.de javi mi se na pvt.

Takodje sam u Nemackoj,ako nekom nesto treba...
Stim da se za prevoz morate sami snaci,posto ne idem za Srbiju...

Zasto mora biti BT? ***, u tom slucaju je sto skuplje to bolje.. Ako je za dete i ako ti je nebitan kvalitet, onda ganjas najjeftiniji

Moja klinka želi da ga nosi sa sobom i poveže na mobilni. Ako ima nešto drugo što završava posao - može :)

Imas i na aliki dobre bt zvucnike koji bi sigurno zavrsili posao.

Na primer JBL GO, kao najjeftinija opcija, eventualno JBL Flip 3, kao neki best buy.

Na primer, JBL GO ima solidnu izradu, otporan na vlagu (splash-proof, nije vodootporan), povezuje se i kablom i putem BT, baterija od 6-8 sati, ima spikerfon za telefonske razgovore, i dolazi u 8 boja.

U domaćim prodavnicama je oko 35 evra.

Poslednja izmena:
Eto, naučih nešto u ovoj temi :) JBL GO kao najbolji izbor jeftinog bluetooth zvučnika.

Kudtihaex se javio da može da mi pomogne najranije. Ako nešto omane javiću se ponovo. Inače u pitanju je Plantronics Voyager Legend koji je tamo ~60€ a kod nas ~100-110€.

Nadam se da se forumas koji je pokrenuo ovu temu nece naljutiti sto postavljam ovde pitanje.

Posto mi je prilicno hitno potrebna mala pomoc, da li mozda neko zna da li ovde na forumu, ima neko ko je profesor istorije?

Samo napred.
Inače, naš moderator Kudtihaex mi je pomogao pa mu se i javno zahvaljujem.

Nadam se da se forumas koji je pokrenuo ovu temu nece naljutiti sto postavljam ovde pitanje.

Posto mi je prilicno hitno potrebna mala pomoc, da li mozda neko zna da li ovde na forumu, ima neko ko je profesor istorije?

Ako se ne varam,Kosta10 je ex profa istorije...

Hvala! Poslacu mi poruku da proverim.

Poslednja izmena:
Mozes sa njim da procaskas i ako te zanima nesto oko novih tehnologija kao i oko it vesti iz zemlje i sveta. Covek se razume. Da ne zaboravim i foto/video sekciju, vrhunski ekspert za kamere i foto aparate. Ziva wikipedia. Pozz :)

Odmah mi je covek odgovorio, i bio je spreman da pomogne. Medjutim zbog prilicno nepoznate oblasti, i zbog toga sto su odgovori potrebni za sutra, bilo je apsolutno nemoguce naci odgovore za par sati. Za ovo je bilo potrebno, bar dva-tri dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno