Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Ja stigoh, u MK mi kamion baci kamen i osteti sofersajbnu, kako je puklo ja sam mislio kraj.
Inace za ovakve stvari postoji mini kasko osiguranje, 30 eura se placa godisnje i pokriva stakla na vozilu u visini do 300 eura. Sad bi ti zamenili celu sofersajbnu.

Makpetrol benzin 100 oktana u Makedoniji i oseti se i kako radi motor i u potrosnji. Top gorivo u regionu! Sipam cesto pa poredim sa srpskim, recimo MOL najboljim koji sipam u Srb. Dizel sa druge strane, u Makedonjji treba sipati u Lukoilu.
Visokooktansko gorivo ima smisla sipati samo ako je motor predvidjen za njega. To su benzinski motori sa direktnim ubrizgavanjem goriva (bez usisne grane), nalik common rail dizel motorima, koji imaju visok stepen kompresije (obično 14:1 i više)
U suprotnom, za običan motor, je čist placebo efekat u pitanju...

nije tema o gorivu, ali uopšte nije. a i nije u redu prema putničkim vozilima na struju.

da se vratimo na temu

To da saniraš što pre, a obavezno pre kiše.
To je vec drugo ostecenje, ako ne moze da se zameni morace zamena. Danas ide kod majstora pa cemo da vidimo.
Taj mini kasko za stakla ako je samo 30e to se isplati uzeti. Mnogi kamioni nemaju one gumene zastite na tockovima koji bi trebalo da sprece projektile iz guma.

Pitaj na tehničkom pregledu pri registraciji

Drugaru dok smo bili na Sitoniji crkao akumulator, zvao Teslu, pitali da li imamo možda mogućnost da upalimo kablovima automobil i dali mu adresu auto električara da odemo po nov akumulator i da mu provere alternator, a da će oni refundirati troškove.
Otišli kod majstora stavili nov akumulator u Škodu Superb, proverili alternator… račun 200e.
Za dva dana dok smo još bili tamo njemu legle pare na račun 😎
Tako da sve pohvale za Teslu u ovom slučaju.
Svaka čast. Super da ste podelili iskustvo

Kod Generalija se to osiguranje zove Auto+ osiguranje stakala (i putnika), cena varira od 2-3k dinara, pa na više...

Otkada imam šoferku sa tim nekim kojekakvim senzorima i filterima (vrlo skupa zamena), obavezno uzmam i ta dodatna osiguranja autostakala.

U nekom obliku nude to sve osiguravajuće kuće. Napomente odmah prilikom registracije, pa oni u agenciji koja vam radi registraciju znaju dalju proceduru.

Pošto imam šoferku sa kojekakvim senzorima, prilikom registracije vozila sam platio osiguranje stakala u iznosu od 4.568,00 RSD, a to je za 40 ili 50.000 RSD vrednosti.

Izvolite....nove cene AMSS:

Ove cene su aktuelne već duže od godinu dana ;)

Jel to vazi samo za mobilne postpaid korisnike ili i za internet i prepaid a1 korisnike?

CleanShot 2024-08-29 at 12.25.01@2x.png

Izgleda da je kod isti za sve upravo sam aktivirao sa A1 brojem i pustio mail Atlasu da mi izmene podatke za uplatu i uklakulisu popust.

I ja sam internet korisnik mada kako stvari stoje isti je kod i samo njega izdiktirate operateru Atlasa. Nikakva dodatna provera nije bila u mom slucaju samo su smanjili iznos Internacionalnog+ paketa na 8490RSD.

Zvao me je Tesla večeras... Onaj klasičan chain recomendation marketing. Reče devojka da oni funkcionišu po principu preporuka, da su od njihovog člana (naveli ime i prezime) dobili moj broj, pa da li bih da postanem član.
Kada sam im rekao da već imam Atlas, i pored toga su mi tražili da im dam brojeve telefona pet prijatelja koji bi možda uzeli Teslu.
Narsvno,odjavio sam ih. Ne volim takvo reklamiranje, tipa Kirby, Sakura, Rainbow i ostali usisivači

Zvao me je Tesla večeras... Onaj klasičan chain recomendation marketing. Reče devojka da oni funkcionišu po principu preporuka, da su od njihovog člana (naveli ime i prezime) dobili moj broj, pa da li bih da postanem član.
Kada sam im rekao da već imam Atlas, i pored toga su mi tražili da im dam brojeve telefona pet prijatelja koji bi možda uzeli Teslu.
Narsvno,odjavio sam ih. Ne volim takvo reklamiranje, tipa Kirby, Sakura, Rainbow i ostali usisivači
I meni je to uzasano reklamiranje. Uglavnom ljudi dele kontaktakte drugih da bi se oslobodili navalentnog prodavca.

Aktivirajte svoj broj u registar "Ne zovi", imate u opcijama u aplikaciji za A1 i Yettel, ne znam za MTS.

Ako ima neki agent prodaje osiguranja na putu ovde na forumu i da ima ovlascenje za neki popust neka me kontaktira preko PM da se dogovorimo.

Cuvajte pomoc na putu za teze kvarove i ako auto treba da se vraca kuci, te gluposti od 100-200 e resavajte sami brzo na licu mesta da ne gubite zivce i dane odmora. Iskoristite pomoc za akumulator a onda vam stane auto negde od Soluna prema granici i mozete da placete.

Pa valjda kupite ponovo paket asistencije na putu ako ste iskoristili stari?!

Nazad
Vrh Dno