Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Ima li nekih popusta za teslu i atlas za pakete Srb + EU (preko agenata ili partnera) ili je cena ona na sajtu najbolja trenutna?

Hvala @djalf . Preko yettela je isto 15% kao i preko A1? Nemam njihovu karticu ni app, pa ne mogu da proverim.

Samo je taj paket u ponudi...

I ja planiram ovaj put atlas po prvi put nesto mi po iskustvima drugih u inostranstvu amss ne uliva poverenje, doduse u Srb imam pozitivno iskustvo sa amss. E sad mozda nije losa opcija uplatiti amss onaj paket od 3000 plus ovaj atlasov evropa eventualno evropa+srb ako imate viska para i zaokruzi se cifra na 100 e. Ne daj Boze da zatreba iskoristite amss da vas odveze do najblizeg servisa (u tom paketu ima opcija prevoza do najblizeg servisa koji moze otkloniti kvar) da se ustanovi vrsta kvara i onda procenite da li cete koristiti atlasov slep do kuce ili popravku.

Ovaj Atlas Int, 10K dinara, to mi pola smestaja za 5 dana... Sta su poskupeli toliko, kao da nude nesto vise sto su nudli pre dve godine za 5-6k...

Sve i svuda je drastično skuplje u odnosu na period pre 4 godine ...

Jel mogu da se iskoriste oni popusti tipa sa nikane ili one grupe grčka info ili tako nešto?

Pisano 100 puta, procitajte temu malo.
Internacionalni 8500, samo evropa 5500

Atlas iskustvo. Na putu ka Tasosu, preko Bugarske, 40 kilometara pre Sofije, desio mi se kvar na autu. Ispostavilo se da je problem u ležajevima ili ležaju alternatora. Kontaktirao sam Atlas, koji me prvo povezao sa Slovencima koji rade za njih Evropu, a oni su potom prosledili podatke Bugarima. Vrlo brzo su me kontaktirali iz Bugarske. Komunikacija i čekanje dolaska šlep vozila trajali su skoro 2 sata. Dogovor je bio da se auto šlepa u Sofiju, u servis. Usput, vozač šlepa nam je pričao o svojim ćerkama, sinovima, unucima, kućama, automobilima, operacijama - ukratko, o svom bogatom životu. Stigli smo u predgrađe Sofije oko 19:00 časova. Tog dana, nije bilo vremena da se kvar otkloni. Majstor reče, da će servis biti gotov tek sutra, oko podne. Morali smo da prespavamo u Sofiji. Iskoristili smo i tu opciju da u slučaju nemogućnosti trenutne popravke, Atlas plaća prenoćište u hotelu (do 80 evra). Sutradan, u servis smo stigli u dogovoreno vreme. Auto je bio popravljen i cena popravke, bila je 275 evra. Atlasova operaterka je rekla da platim hotel i popravku, a da će oni to nadoknaditi čim im pošaljem račune. Nastavili smo putovanje ka Tasosu, gde se sada nalazimo, bez problema. E, da, automobil je Fiat Stilo, 18 godina star.

Fantasticno...

U koji servis su odvezli auto? Ti si birao ili oni? Da li su popravljali alternator ili su ti stavili drugi? Isto pitanje za hotel :)
Zar ne bi trebalo da nemas nikakvih troskova? Kako to da ti sve placas?
Doduse ja se pitao za to ali nije bilo iskustva sa tim stvarima.

Oni su birali servis. Ta ekipa iz Bugarske sa kojima Atlas sarađuje. Tip iz šlep službe je dobio adresu gde da nas vozi. Alternator nisu menjali, alternator je bi ok. Hotel smo mi birali, samo mi je rekla da bude do 80 evra. Platili smo 55 evra. Tek danas sam im poslao račune, pa ćemo videti kojim tokom ide.

Iskustvo kolege sa posla, drugi dan mu crkne akumulutaor u Grckoj, imao Atlas, zvao ih, poslali Grka sa starterom i novim akumulatorom, proverio Grk, kad je utvrdio da je akumulator crko, izneo novi akumulator, trazio da plati, kolega nije hteo, rekao to je popravka do 500 evra, ovaj upisao i otisao.
Tako da ne znam zasto mi placamo, reko bih nemam para imam pomoc na putu, oni nek vam plate.

Jedino šlep nisam platio. Eh, i ja sam mislio da se ne plaća servis, već da oni to između sebe regulišu. Hajde, možda za hotel da refundiraju. Još, kada sam se čuo sa bugarskim operaterima, su mi naglasili da ću platiti servis a da će mi Atlas to refundirati. Isto su mi potvrdili iz Atlasa call centra. Ma, u tom trenutku mi je bilo bitno da nije veliki kvar i da nastavim putovanje.

Iskustvo kolege sa posla, drugi dan mu crkne akumulutaor u Grckoj, imao Atlas, zvao ih, poslali Grka sa starterom i novim akumulatorom, proverio Grk, kad je utvrdio da je akumulator crko, izneo novi akumulator, trazio da plati, kolega nije hteo, rekao to je popravka do 500 evra, ovaj upisao i otisao.
Tako da ne znam zasto mi placamo, reko bih nemam para imam pomoc na putu, oni nek vam plate.
Ovo bi bilo "manja popravka na licu mesta" (tako su u Atlasu ovu stavku prikazali), nije popravka u smislu da je neki mehanički kvar već "obična" asistencija na putu i ona ulazi u paket tj nema tu šta da plaća.
Akumulator plaćaš svakako, a ovih 500eur se odnosi samo na popravku vezano za kvar motora. Za ostale kvarove odnosno sklopove vozila su drugi limiti, sve navedeno u ugovoru.
Tvoj drugar je od celog paketa iskoristio ovo prvo navedeno, a i dalje bi trebalo da ima popravku do 500eur odnosno šlep itd.

Prilozi

• Screenshot_20240802_202938_Chrome.jpg
    Screenshot_20240802_202938_Chrome.jpg
    107.1 KB · Pregleda: 28
Pa nisu mu popravili akumulator nego stavili novi.

Samo da proverim, za A1 kupon za atlas mora da se zove, ne može na sajtu? Izbaci da kupon ne postoji.

Držite se teme, manite se teorija ko sa kim ima kakve dogovore.

Pa mislim da je i to tema. Placanje servisa, refundacija i ostalo je sastavni deo pomoci na putu. Bitno je da ljudi znaju sta mogu da ocekuju i zasto nesto mogu tj ne mogu.

Da li je neko imao iskustva sa AMClub pomoć na putu ?
Trenutno imaju akciju SRB+region+GR za 6.500, nije puno, ali da li su korektni ?

Pa mislim da je i to tema. Placanje servisa, refundacija i ostalo je sastavni deo pomoci na putu. Bitno je da ljudi znaju sta mogu da ocekuju i zasto nesto mogu tj ne mogu.
Jeste kada nesto ZNAJU, ali kada krenu pretpostavke i teorije kako i zasto, to je onda rekla-kazala i time se ne bavimo. Pisemo saznanja i iskustva na temi.
@VlaNS AMC nije popularan, kao ni AMSS, sto dosta govori samo za sebe, s obzirom na to koliko dugo su na trzistu.

Da li je neko imao iskustva sa AMClub pomoć na putu ?
Trenutno imaju akciju SRB+region+GR za 6.500, nije puno, ali da li su korektni ?
Ја сам узео код њих. Али за сада нисам имао потребе да користим услугу. Делује да су коректни.
Имај на уму да не поркивају острва, и да је шлеп до куће само у случају удеса. У случају квара, ако нећеш оправку у сервису, покривају шлеп у износу до 400€ (око 400км).
(Преко вибер гурпе "Пут до Грчке" може да се добије 10% попуста.)

Uzeh Atlas, 10k... o_O

Valjda ce u app-u samo da mi se sve aktivira kad prodje uplata sutra, jer sam preko sajta, pa tek onda usao u app i napravio nalog.

Ako ti je hitno, zovi da ti posalju na mail ugovor/potvrdu. Odmah bude aktivan paket po uplati (ako se ne naglasi da treba da krene kasnije), iako sam ovde negde citao da je potrebno 48h za aktivaciju (zbog zloupotreba).

Nazad
Vrh Dno