Ali bez Srbije.Preko Yettel-a je Evropa paket 5500din.
Ovo bi bilo "manja popravka na licu mesta" (tako su u Atlasu ovu stavku prikazali), nije popravka u smislu da je neki mehanički kvar već "obična" asistencija na putu i ona ulazi u paket tj nema tu šta da plaća.Iskustvo kolege sa posla, drugi dan mu crkne akumulutaor u Grckoj, imao Atlas, zvao ih, poslali Grka sa starterom i novim akumulatorom, proverio Grk, kad je utvrdio da je akumulator crko, izneo novi akumulator, trazio da plati, kolega nije hteo, rekao to je popravka do 500 evra, ovaj upisao i otisao.
Tako da ne znam zasto mi placamo, reko bih nemam para imam pomoc na putu, oni nek vam plate.
Jeste kada nesto ZNAJU, ali kada krenu pretpostavke i teorije kako i zasto, to je onda rekla-kazala i time se ne bavimo. Pisemo saznanja i iskustva na temi.Pa mislim da je i to tema. Placanje servisa, refundacija i ostalo je sastavni deo pomoci na putu. Bitno je da ljudi znaju sta mogu da ocekuju i zasto nesto mogu tj ne mogu.
Ја сам узео код њих. Али за сада нисам имао потребе да користим услугу. Делује да су коректни.Da li je neko imao iskustva sa AMClub pomoć na putu ?
Trenutno imaju akciju SRB+region+GR za 6.500, nije puno, ali da li su korektni ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari