Šta je novo?

uslovi ugovora sa Telenorom?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
Dakle koji su uslovi ovog ugovora ukoliko se uzima neki telefon?
Iako sam protiv ovakvog ugovora na 24 meseca, uskoro cu da uzmem Pro 200 paket jer mi se cini da ce zadovoljiti moje potrebe, a samim tim bih uzeo i Nokiu 6233.

Mene najvise zanima, ukoliko se vezem na 24 meseca i to da koristim Pro 200, da li su garantovane i cene pretplate, cisto da ne bude ono da malo poskupi, pa malo ukinu ili smanje (kao na Telekomu) ono free sto se dobija uz paket, pa tako me ovaj telefon izadje 3x vise nego da ga sada kupim u radnji.

Mislim da se razumemo...

Ko je šta smanjio na 064?

Ne moze da te izadje tel skluplji nego negde drugde!
Ti tel placas 9000 din i to je to. Dodatak ceni je ugovor. Ostalo je da dve godine placas telenoru post paid paket pro200. U tom paketu imas usluge i to je to. Kao da nisi ni uzeo tel.

ne znam tacno, ali moja devojka je uzela pre dve godine mozda i vise neki smecens ine znam koji paket, imala je cini mi se npr. 100sms a sada 50 i ne znam da li su jos nesto dirali, mislim nije ni bitno sta su konkretno uradili ali na neki nacin to nije bilo u redu...

slicno moze i ovde da se dogodi, moze ali i ne mora, ali zamislite da posle ispadne nesto sto ja necu moci da platim, a sada mogu da 900dindji dam, ali ne i 1400 npr. bar ne kontinuirano 2godine.

ok, ali Pro 200 danas kosta 900din. a sutra? Moguce je da ce i smanjiti pretplatu, mislim ovo je nemoguce ali hajde postoji mogucnost, mada je najverovatnije da se mogu ocekivati neke promene, jos kada dodje 3operater, ne daj boze da izjednace cene sa evropskim/svetskim,... a ja pod ugovorom od dve godine... Ufff

Poslednja izmena:
900+pdv=(priblizno)1050din
To ti je istina pa ti kako hoces.
Za preko ili ako ne verujes u cifru koju vidis na racunu mozes uvek da uzmes listing i detaljno pretreses.

ne znam tacno, ali moja devojka je uzela pre dve godine mozda i vise neki smecens ine znam koji paket, imala je cini mi se npr. 100sms a sada 50 i ne znam da li su jos nesto dirali, mislim nije ni bitno sta su konkretno uradili ali na neki nacin to nije bilo u redu...

Ništa nije smanjivano. Ovakve proizvoljne konstatacije se neće tolerisati ;)

MIslim da nije smanjivanje u ovom smislu. Jedino je bilo povecanje (recimo Telekom je povecao besplatne minute).

pa to znaci da me laze devojka! ako je tacno kao sto kazete onda ce oklagija po njoj!
ja sam znao za to od nje sam cuo, pa sam tako nesto i pomislio da se moze ovde dogoditi, to je kao mogucnost, pretpostavka kako god...
zato i pitam

nije ni bitan taj drugi operater, mene interesuju uslovi ugovora kod Telenora, i kakva je moja sigurnost u slucaju potpisivanja ugovora na dve godine.

sto se manje opterecujes to ti je lepsa i bolja sigurnost!

:D

mozda se setim ovoga jednog dana :D

Nego, neko je potpisivao ugovor sa Telenorom, jeli moze da se skenira nesto i ovde pusti?

Mnogo si stra'a na'vatao ... potpisujete ugovor i Telenor zadržava pravo da promeni uslove ugovora, tako da TEORETSKI to može da se desi. Praksa pokazuje suprotno - ako je i bilo promena cena, bilo je isključivo naniže, tj. bilo je više besplatnih minuta i/ili poruka i sl.

U situaciji kada se bore za svakog korisnika, ti očekuješ da te "navuku"? Ko se mlekom šurio, taj i na jogurt duva ... :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno