Šta je novo?

Usisivač Miele ili Phillips

Arife

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2009
Poena
310
Pozdrav svima, treba mi nov usisivač za stan.
Nemam tepih ili psa/mačku u stanu tako da mi treba nešto što će da pokupi prašinu po stanu kao i između okna prozora.
Dvoumim se između ova dva modela.

Philips FC9331/09
Miele Complete C3 Active SGDA3

Za ovaj Philips sam i našao pozitivne ocene na forumima dok za ovaj konkretan model Miele usisivača ništa.

Ono što sam uspeo da saznam je da je taj Miele Complete C3 Activ, isti kao Miele Complete C3 Score Red.
Ta Activ verzija je za prodaju usisivača van Miele salona, u smislu to je neki dogovor izmedju Miele i recimo Gigatrona i ostalih prodavaca.

E sada ono što mene zanima je da li, ako je usisivač Miele, je bogom dan i svakako treba uzeti taj bez obzira na sve ili ipak neki Bosch ili kao ovaj Philips mogu da uđu u trku sa Mieletom?

Ima već negde tema...uzmi Miele, eno ga kući kod mene (i još par ljudi) čupa parket otprilike kad se uključi. Dobra je fora što možeš garanciju da produžiš do 10godina ako kupuješ na svake dve godine paket onih originalnih vreća u Comtrade (ja sam tamo sve uzeo).

Philips FC9331/09
Ja imam model FC9330/09, to je manje više isti model, za sada sam zadovoljan, lepo usisava, nije bučan, sviđa mi se što na papučici ima proreze sa strane, pa olakšava usisavanje prašine i "valjaka" po uglovima ili uz lajsnu ;)

Ima već negde tema...uzmi Miele, eno ga kući kod mene (i još par ljudi) čupa parket otprilike kad se uključi. Dobra je fora što možeš garanciju da produžiš do 10godina ako kupuješ na svake dve godine paket onih originalnih vreća u Comtrade (ja sam tamo sve uzeo).
Jesam, gledao sam razne teme vezano za Miele, samo se zapitam, ako je Miele toliko dobar, zašto onda neko uopšte pored njega razmatra neki drugi brend? Naravno, ako ima dovoljno para da kupi Miele.
Ja koliko sam po forumima razumeo krilatica glasi da je bolje kupiti i najjeftiniji Miele model, nego najskuplji Bosch.

Na primer, ovaj usisivač ima odlične karakteristike, i sada da li pre uzeti taj ili Miele C3 Complete

Poslednja izmena:
Miele... uz foru sa garancijom uz kese je definitivno najbolji izbor za premium marku...

Hvala vam za preporuke.
Na kraju sam uzeo ovaj.

Bila je i neka promocija tako da sam dobio i 8 kesa zajedno sa hepa filterom.
Za sada sam oduševljen usisivačem, radi bez greške.

Pozdrav svima..imam problem sa Miletom ,(samo da kazem da bez njega ne mogu, najbolji usisivac ikad). Ovo mi je drugi, prvi je trajao 10g. Imam complete c3 powerLine sgdf3 model, kupljen u Becu u januaru 2019g. Nesto mu sa motorom nije u redu, bogami varnici i smrdi..ima li neko ideju sta moze da mu bude?

Pogledaj Kärcher vc3. Ja sam prezadovoljan i nema više smaranja sa kesama. Samo istreses i povremeno opereš. Takođe nije mnogo bučan. Ja sam ga uhvatio na nekoj akciji, ali vidim da se cena kreće od 100-150e.

@vizura Ja bih to što pre u servis, dok možda može za neke normalne pare da se servisira ukoliko nije još uvek u garanciji.

Nazad
Vrh Dno