Šta je novo?

User accounts problem...

hugoboss

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
304
uradio sam delete jednog acounta tj mog account-a, na kojem sam tada i bio[preko run->control userpasswords2]. naravno, posto sam zesci retard, zaboravio sam da uradim backup, a i system restore sam disable-ovao[nije bas da sam ga disable-ovao nego vise ne radi, al dobro to je sad drugi problem, nebitan u ovom trenutku]. sada su mi sva podesavanja, ikone(quicklaunch i ove na desktopu), cookies i bookmarks iz firefoxa, i ne znam sta sve ne, mi je nestalo.

vidim da mi folder od mog izbrisanog accounta jos tu, pretpostavljam da su mi tu i ostale stvari, samo se sad zanima kako da se sto bezbolnije vratim na stari izgled okruzenja a i na ostala podesavanja??? i naravno, kako jednostavno, bez ikakvog brisanja ili disable-ovanja izbegnem pocetni ekran sa odabirom usera?

hvala unapred i sto brzi odgovor bi mi otklonilo glavobolju i porast krvnog pritiska koji se pojavio nakon restarta

Vracanje obrisanih fileova

Najpametnija stvar bi bila da izvadish svoj HDD iz kucishta i da odesh kod nekog ortaka koji ima komp i na njegovoj mashini instalirash neki od programa za vracanje izbrisanih fileova getdataback for ntfs npr. i vratish sadrzaj foldera koji si izbrisao. Jako je bitno da taj HDD vishe ne upotrebljavash jer ako se sluchajno desi da se neki novi file koji si upisao upishe bash na to mesto, necesh moci uspeshno da povratish obrisano.

Sva sreca da ne koristish Linux jer bi sada plakao kao dete :wall:

Nazad
Vrh Dno