hugoboss
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2007
- Poena
- 304
uradio sam delete jednog acounta tj mog account-a, na kojem sam tada i bio[preko run->control userpasswords2]. naravno, posto sam zesci retard, zaboravio sam da uradim backup, a i system restore sam disable-ovao[nije bas da sam ga disable-ovao nego vise ne radi, al dobro to je sad drugi problem, nebitan u ovom trenutku]. sada su mi sva podesavanja, ikone(quicklaunch i ove na desktopu), cookies i bookmarks iz firefoxa, i ne znam sta sve ne, mi je nestalo.
vidim da mi folder od mog izbrisanog accounta jos tu, pretpostavljam da su mi tu i ostale stvari, samo se sad zanima kako da se sto bezbolnije vratim na stari izgled okruzenja a i na ostala podesavanja??? i naravno, kako jednostavno, bez ikakvog brisanja ili disable-ovanja izbegnem pocetni ekran sa odabirom usera?
hvala unapred i sto brzi odgovor bi mi otklonilo glavobolju i porast krvnog pritiska koji se pojavio nakon restarta
vidim da mi folder od mog izbrisanog accounta jos tu, pretpostavljam da su mi tu i ostale stvari, samo se sad zanima kako da se sto bezbolnije vratim na stari izgled okruzenja a i na ostala podesavanja??? i naravno, kako jednostavno, bez ikakvog brisanja ili disable-ovanja izbegnem pocetni ekran sa odabirom usera?
hvala unapred i sto brzi odgovor bi mi otklonilo glavobolju i porast krvnog pritiska koji se pojavio nakon restarta