Šta je novo?

User Account Password (Windows XP) - Help!

• Začetnik teme Začetnik teme gru b.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gru b.

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2004
Poena
309
Potreban spasonosan savet!!!
Imao sam administrator account zasticen passwordom. Nakon toga, bio sam prinudjen da reinstaliram windows (zadnja dva dana je pri otvaranju programa prijavljivao greske zbog nekog winsock dll.-a. Uz to, kada se kod konektovao na internet, firefox nije davao znake da je online - recived & sent bytes nisu prelazili preko 300. Sve se to desilo najvjerovatnije zbog us*anog Power Stripa koji je menjao nesto u registry-ju...).
Problem je sledeci: Da bi podaci od user accounta pod nazivom Vlado nakon reinstalacije windowsa bili dostupni (u C:\Documents and Settings\Vlado folderu) deaktivirao sam password i reinstalirao windows. Medjutim, nakon reinstalacije, po pokusaju ulaska u dati folder dobijam poruku C:\Documents and Settings\Vlado is non accessible. Access is denied. ???
Hard disk pokazuje da je slobodno 5 Gb koliko je otprilike bilo i pre reinstalacije ali preko search-a ne mogu da pronadjem nijedan fajl sa prethodnog account-a. Folder Vlado pokazuje da je prazan iako je u njemu bilo preko 30 Gb podataka koje moram da povratim kako znam i umem. Kako da to ucinim??? Razmisljao sam da ponovo reinstaliram Windows i stavim user name vlado. Da li bi time dobio pristup ovom folderu ili ga izbrisao?
Postoji li neki specijalni program kojim moze da se probije zastita?

:crash: :crash:

Probaj da sebe (svoj novi account) postavis kao owner-a tog foldera ili samo da dozvolis sebi pristup (read/write) tom folderu.

Eventualno da nabavis neku distribuciju linuxa (pclinuxos...) koja se butuje sa cd-a - iz nje probas da vidis te foldere i iskopiras ih na particiju sa fat32.

:wave:

Poslednja izmena:
Replace ownership je odradilo posao!!
Elegantno i smekerski. Dandy, svaka cast.

Nazad
Vrh Dno