Evo pitanja za sve koji koriste USDownloader.
Koristim ga vec par godina i uvek je radio perfektno, a od kada imam Telekomov adsl, onda sam USD koristio u kombinaciji sa IPChangerom (spec. kreiranim, na EliteSecurityju).
IPChanger funkcionise na bazi skripte koja se ubacuje u Scheduler USDownloadera. No, da se ne uvlacim u to, IPChanger i dalje radi ali od skora meni ne radi Scheduler ni u jednoj verziji USD-a koju sam probao.
Da li se nekome pojavljivao slican problem? Kako ste ga resili? Nisam nikad imao instalaciju USD vec sam ga uvek pokretao direktno iz foldera u kome su smesteni fajlovi programa, a u zadnje vreme sam probao dve-tri verzije, koje su radile perfektno, a sad ne radi Scheduler ni u jednoj. Jednostavno, cini mi se da izvrsi skriptu ali nikako da krene sa sledecim fajlom, nebitno koji je host u pitanju. Plasim se da se nisu negde svi zaglupeli i upisali nesto u registar i sada se tu bune. Mada, izbrisao sam sve tragove iz registra koje sam pronasao.
Ima li ko ideju? Drugi programi mi ne padaju na pamet jer nijedan nije primaci USD. Pokusao sam sa jDownloaderom ali u njemu ne funkcionise skripta.
Hvala.