Šta je novo?

USB wireless adapter za tablet - android

zorinko

Slavan
Učlanjen(a)
17.07.2007
Poena
304
Imam tablet 10'' flay touch, sa android 4.0.4 kome je prestala da radi wireless kartica i sada mogu jedino da se povezem na internet prko kabla.
Zna li neko da li ima wireless USB adapter za android uredjaje i ako ima gde se moze kupiti, moze i od kineza. trablet ima na sebi USB.

hvala

CE0099X-5.jpg

Sami uredjaji nisu problem jer su po 5 $ , nego je problem kako naterati konkretni model tableta da radi, sa njima, jer proizvodjaci imaju drajvere za Windows, Linux i OS X. Jedina sansa bi bila da vidis ,posto su tableti tako koncipirani, kao zatvoreni sistemi, koji je cipset ugradjen u njega , pa da eventualno pokusas da nabavis usb wifi sa istim takvim. Ali su sanse za tako nesto stvarno male, sem ako nisi develper koji ce da rekompajlira ceo android koji je ugradjen u tablet i prilagodi ga spoljnom wifi-u.

Sreca tvoja sto ipak imas stari dobri Flytech koji ima i zicano povezivanje, jer se tako nesto vise ne pravi, pa bar imas zicani net.

Jel zna neko gde moze da se kupi external 3g dongle? A da ne mora da se potpisuje ugovor sa Telenorom i ostalom ekipom? Treba mi samo uredjaj. :)
Ako ne moze da se napise ove moze i na pm. Bio bi zahvalan! :)

Pa sigurno ima po oglasima da se nadje - kupujemprodajem, limundo...

Gledao. Ili sam ja corav ili ne znam dobro da napravim search. :)

Trazi "3g modem" na kupujemprodajem, ima ih vise od 10, dosta njih vec otkljucanih za sve mreze.

Nazad
Vrh Dno