Šta je novo?

Usb tv tuner za MAC

apostol7

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Imam Imac24 i borim se vec neko vreme da na njemu pustim TV. Nemogu nigde da nadjem tv tuner koji hoce da radi na Mac Os. Da li mozete da mi preporucite neki Tv tuner koji ima da se kupi u Srbiji, a koji hoce da radi na Mac Os-u?

Svima hvala unapred

Jedino Elgato EyeTV Hybrid. Ali je skup. Ja sam kupio jednog u macola radnji pre dve nedelje, imali su ih još.

Godinu dana tražim bilo koju karticu sa ovog spiska kod nas, tj. onu koja bi radila sa EyeTV softverom, i nisam našao, na kraju mi ortak kupio u Švajcarskoj Pinancleovu Hybrid Stick, ali ni ona ne radi. Naime, ako budeš video Pinnacleovu, ne piše na kutiji koja je "podverzija", tako da umesto recimo 330e koja radi unutra bude 340e koja ne radi, i sudeći po forumu na Elgatovom sajtu, neće nikada raditi. Zato dobro proveri. Ono što sam našao po Švajcarskoj online pre puta je bila WinTV 900 za 90 franaka (60 evra), ali mi je ortak nije kupio, već pomenutu Pinnacle jer je nju našao u radnji. Posle sam za 70 evra nalazio na nekim slovenačkim sajtovima razno razne, ali ipak na kraju kupih EyeTV. I ne kajem se.

Poslednja izmena:
Koliko vidim nema kartica sa DVB-C tjunerom? Ili sam promašio neku?

Edit: E sad vidim da Hibrid verzija ima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno