Šta je novo?

USB TV Tuner za laptop

Lomnica_city

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
380
Hteo bih da nabavim neki USB TV tjuner da povezem laptop sa kalovskom TV (samo analogna TV),koji bi mi vi preporucili i vredi li nesto ovaj Leadtek WinFast TV USB II Deluxe?
Ovako mi nesto treba,znaci da daje sto kvalitetniju sliku,sa FM stereo i da je tu negde oko 100 evra (+ -10-15 evra)?
Nesto kao takodje Leatek-ov Expert koji svi toliko hvalite i cenite,samo naravno da bude u USB varijanti!?Napisite i gde bih u SCG mogao da nabavim?
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Ja sam tražio po Bg taj Leadtek koji pominješ negde pre mesec dana i nisam uspeo da ga nađem. Onda sam kupio za jedan drugi računar Prolink eksterni koji radi OK (bio je negde 5000 din). Posle toga (već je bilo kasno za namenjene a potrošene resurse, pošto nije privatna kupovina) sam video PCMCIA TV card za laptop... pa eto razmisli i o toj varijanti.

E pa moze i ta varijanta,ionako mi slot zvrji prazan.Ajd daj vise informacija o tome sto si video,koji model,cena?
Pozdrav ,)

Takodje i mene to interesuje?

Ako zna neko i ako bi posvetio malo vremena da nam napise gde ima pcmcia tv??

na pc berzi ćete naći K-World link

za 67€

a video sam sličnu karticu uživo u Nemanjinoj (List beše li? - gore kod bioskopa). Čini mi se da je bio Prolink, ali se ne sećam ni koliko je bila.

Zar nema nista drugo (bolje) sem nje?Ova sa linka nema FM a i specifikacije mi ne deluju nesto narocito!?Mozda je ipak bolje USB,u vecem pakovanju mogu spakovati i FM tuner i bolji hardver a zelim sto bolje za do 100-ak evra!?
Pozdrav ,)

Vrh Dno