Šta je novo?

USB radio

• Začetnik teme Začetnik teme gruica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gruica

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
309
pozz svima

pre neki dan u radnji video sam USB radio...

ja se taman obradovao kao sad cu da slusam radio na lapu i te fore, kad mi prodavac rece da je ustvari to tezi krs i da mogu da navatam dve, tri stanice (ako imam srece)

mene zanima sad, kad znam da postoji tako nesto, da li neko ima informaciju o nekom "kvalitetnom" USB radiu, gde se moze nabaviti.....

ti radiji ti nisu nizashta i nemoj bacati pare niti se truditi da nadjesh neki bolji... jel jednostavno nemaju dovoljno jaku antenu da bi uvatili ishta

e ***... :wall:

oke, nema veze, tako nesto sam i pretpostavio ali reko' da proverim, nikad se ne zna sta ce sve napakovati u USB

hvala u svakom slucaju 😛

e ***... :wall:

oke, nema veze, tako nesto sam i pretpostavio ali reko' da proverim, nikad se ne zna sta ce sve napakovati u USB

hvala u svakom slucaju 😛

ja sam kupio pre godinu, mozda i vise neki plavi u logi, izgleda kao krs a i krs je :d
u stvari najveci bedak je sto nema tuner neki kome mozes da pristupis preko softwara.
nema display, pa ni ne znas koju stanicu slusas, nema memorije, a i svaki put kada ga uplalis postavio se ne proizvoljnu frekvenciju :wall:

To je u sustini scan-radio kao oni pijacni privezci za kljuceve po 100 dinara samo sto se napaja preko USB-a. Ima sada akcija u M*****U digitus za ~500din, ali ne vredi ni 50 🙁

To je u sustini scan-radio kao oni pijacni privezci za kljuceve po 100 dinara samo sto se napaja preko USB-a. Ima sada akcija u M*****U digitus za ~500din, ali ne vredi ni 50 🙁
bas tako:d

Nazad
Vrh Dno