Šta je novo?

USB punjac malih dimenzija za ugradnju u zid (na praznu modularnu masku)

dule0911

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2009
Poena
350
Gde kod nas kupiti punjac slican ovom:
Original_High_Quality_Small_Exquisite_Portable_D.jpg

Uslovi:
beo, kompaktan, jak (2A pozeljno, 1A prihvatljivo).

Treba mi za ugradnju na praznu masku 1M modula ŠxVxD 22.2x50x50mm (modularna Aling Conel Mode serija), sto znaci da sam punjac treba da bude do ŠxVxD 20x45x50mm. Podrazumeva se da bih punjac rasturao tako da dubina nije presudna jer bih konektore za 220v isekao i vezao direktno zice u dozni, samo je bitno da prednja strana bude ravna i odgovarajucih dimenzija. Sam modul bih probusio oko usb konektora, a iznad i ispod bih punjac zalepio za masku i tako ugradio u prirubnicu/doznu.

Narucio bih sa alija ali sam malo ogranicen vremenom (mada nije presudno) plus ono sto me vise brine - narucio bih 7-8 punjaca, toliko sam planirao da ih stavim svuda po stanu, a to ce carina protumaciti kao uvoz...

Zasto sve ovo pitam... Ukratko, Aling Conel modularni programi Mode i Experince nisu kompatibilni po dosta aspekata, u stanu cu staviti Mode, a gotovo resenje koje imaju je za Experience seriju. Budzenje je moguce, ali kad vec budzim odlucio sam da napravim sam usb punjac, s tim sto bi zauzimao jedan modul. Ili ako imate neki drugi predlog za ovaj problem, predlozite :)

Poslednja izmena:
Imam ja jedan od 1.5A. 4.5x2.5x4cm (van uticnice)
Ako hoces, ostavicu ti ga u MP. Skuplja prasinu jer uz svaki telefon dobijem po jedan punjac, a uvek koristim isti.
Iskreno, ne znam da li je 1.5A jer se tel na njemu puni na 0.9 kao i na drugom punjacu, dok je na prethodnom telefonu on punio 0.3A. Barem 1A ima.

@ZAP
Hvala na predlozima, razmotricu, i Huawei i Nilkin deluju ok, to sto je Nilkin skuplji nije presudno posto ipak ovo planiram da traje, tako da je bolje da kupim kvalitetniji.

@subtractor
Aj cucemo se, mada generalno posto cu ih uzimati nekoliko, nema poente da ti uzmem taj jedan, ali svakako hvala :)

Inace sam juce kupio jedan komad ovog za probu:
http://3gstore.rs/teracell-usb-smart-charger-2a-c/8386

Da li je kvalitetan ne znam, ovako spolja po izradi itd deluje slicno kao npr HTC originalni punjac (mislim na kvalitet, ne izgled). Probao sam punjenje na ovom "2.1A" portu, ne znam koliko A je stvarno ali puni vrlo slicno kao HTC 1.5A punjac, sto je meni prihvatljivo. Iskljucuje se sam i ne zuji, sto je dobro, pri opterecenju se greje, nije dramaticno ali treba videti kako ce to biti u samoj uticnici tj zatvorenom prostoru... Uglavnom prekosutra uzimam malo busilicu pa cu da se igram.
Naravno nije idealan posto nema mnogo prostora oko samih portova za lepak, ali probacu pa ako pije vodu znam da i ovakav tip punjaca moze da prodje.

Nazad
Vrh Dno