Šta je novo?

Usb punjac i Sansa

• Začetnik teme Začetnik teme solim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

solim

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2004
Poena
619
Da li neko zna koji od USB punjaca PROVERENO puni Sansu a ima da se uzme kod nas. Onaj kinez od 200 kinti nece ni da mrde 🙁

Hvala

Koja Sansa je u pitanju? Moju e260 puni taj kineski bez problema. Ako možeš da nadješ nekog ko ima noviju Motorolu možeš da isprobaš sa njenim punjačem.

E 250 v2 i s tim kinezo ko sto napisah ni da mrde

E 250 v2 i s tim kinezo ko sto napisah ni da mrde

Kao što sam već rekao - pogledaj Motorolin punjač (mislim da od Razr serije sve Motorole imaju USB punjače). Ako ne znaš nikog ko ima Motorolu, možeš verovatno da isprobaš u radnji gde prodaju punjače.

Hvala. Aj jos jedno pitanjece. Da li se kada je prikacen na usb punjac pojavljuje ona "zuta munja"
koja oznacava da se puni.

Hvala. Aj jos jedno pitanjece. Da li se kada je prikacen na usb punjac pojavljuje ona "zuta munja"
koja oznacava da se puni.

Kod mene ima ta munja, možeš i da slušaš muziku dok se puni. A ako ga ugasiš dok je na punjaču onda ekran prikazuje samo veliku sliku baterije koja se puni.

Koja Hama je u pitanju?
Imaju onaj srebrni, crni i univerzalni za mobilne.
Pretpostavaljam da je onaj srebrni jer mi je vec poprilicno sumnjivo sto su za crni naveli da ne puni Ipod-ove. Da li si mozda probao ovaj univerzalni sa milion dodataka za mobilene. To bi bila lepa spravica za kupiti ako puni Sansu 🙂

Koja Hama je u pitanju?
Imaju onaj srebrni, crni i univerzalni za mobilne.
Pretpostavaljam da je onaj srebrni jer mi je vec poprilicno sumnjivo sto su za crni naveli da ne puni Ipod-ove. Da li si mozda probao ovaj univerzalni sa milion dodataka za mobilene. To bi bila lepa spravica za kupiti ako puni Sansu 🙂

Pogledaj po gradu u kompjuterskim radnjama, evo slike, kosta oko 800 dinara, mada ne budi lenj, pre kupovine probaj da li puni, Sansu puni sigurno:

Nije problem u lenjosti nego u prodavcima koji zbog zavarenog pakovanja ne daju da se punjaci probaju a ne znaju ni sta je sansa a kamoli da li je puni 🙂
Uzgred u jednoj od prodavnica koja drzi poveci deo haminog programa i slovi za glavnog distributera Hame devojcica ne zna sta je usb punjac umesto aaa baterija nudi aa jer je "to isto"
i sl tako da se bojim da moram da kukam ovako po forumu da bi saznao da li nesto radi sa
mojom sansom ili ne 🙁

Hvala na informaciji. Na taj punjac sam i mislio.

Poslednja izmena:
Uzeo neki najeftiniji napajani usb hub, cak je i 1.1.
Prikacio samostalno i radi.

Jedno pitanjce, potrebno mi je ovo:
20080306124310.jpg

Gde naci najeftinije?

Nazad
Vrh Dno