Šta je novo?

usb ne radi

• Začetnik teme Začetnik teme kolik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kolik

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
620
pre neki dan sam zamenio kuciste racunara, stavio novo chieftec .

na ranije, kucistu su svih 6 usb normalno radili .4 nazad i dva napred.
na novom kucistu uopste ne vidi prednja dva usb , a imam nazad adsl na
usb i blututh na usb koji rade ,predji ne rade.
kablove sam lepo spojio na plocu ima 2 porta za usb ne moze promasiti.
medjutim sistem ne vidi prednja dva usb .
prob reinstal chip set drajvera ali nista .
moze li mi neko pomoci ?

hvala

Skini limčić iza prednjih usb-a i pogledaj da li su oni mali kablovi dobro utaknuti...mora da su se malo pomerili zbog savijanja...

nasao sam resenje, mnogo ranije nego sdto pisem ovaj post, problem gluplji da ne moz biti.....
rikno mi USB , bas vece pre toga, ne znajuci ja ga stavljo i vidim da ne radi pa reko nisam dobro
povezo !!!! sve je u stvari dobro povezano probo drugi fles rade svi , napred i nazad ...

izvinjavam se

Da ne otvaran novu temu...imam problem sa usb-om,ne mogu nikako da ga formatiram,u cemu je problem?Moze neka pomoc?

Prilozi

• picture.JPG
    picture.JPG
    102.3 KB · Pregleda: 82
Da ne otvaran novu temu...imam problem sa usb-om,ne mogu nikako da ga formatiram,u cemu je problem?Moze neka pomoc?

Ako radi bez formatiranja, ne diraj ga. Ako odbija svaku poslusnost, znaci nece ni da pristupi, trazi format crk'o je. Meni se to desilo sa potpuno novim fleshom. Nadam se da je jos pod garancijom. Mozes jos pokusati neki od softvera sa sajta proizvodjaca.

Ne radi nikako...Used space 0,free space 0.Probao sam na sve nacine ali nista.Najveca je fora sto je radio svo vreme i ja cisto radi reda reko da ga formatiram i da mu postavim naziv kad pole toga od njega nikakve vajde.

Ne radi nikako...Used space 0,free space 0.Probao sam na sve nacine ali nista.Najveca je fora sto je radio svo vreme i ja cisto radi reda reko da ga formatiram i da mu postavim naziv kad pole toga od njega nikakve vajde.

Pokusaj neku alatku sa sajta proizvodjaca... Ali me nesto ne greje sunce.

U koji FS si pokusao da ga formatiras?

Pokusaj neku alatku sa sajta proizvodjaca... Ali me nesto ne greje sunce.

U koji FS si pokusao da ga formatiras?

Filipsov je bio sam na njihovom pokusavao sam ali nista nije upalilo...
A pokusao sam ga formatirati u FAT i FAT32...Jedino nisam u NTFS,to moze u Visti jel tako?

Nazad
Vrh Dno