Šta je novo?

Usb Memorija

aleksandarr

Slavan
Učlanjen(a)
11.05.2007
Poena
301
Koju je najbolje kupiti usb flash memoriju , npr od 1 gb, nije bitan novac.....

Postoji posebna tema "Sta da kupim od...." . Trebalo je tamo da pitas, mislim da ces pre dobiti odgovor.

Kupi

Corsair Voyager
ili
Corsair Voyager GT

gumeno kuciste, otporan na udarce i na vodu, 10 godina garancije, cena ista kao i kod svih drugih proizvodjaca. Razlika izmedju obicne i GT varijante je u brzini citanja/pisanja. Ako ti nije potrebna brzina onda obicna varijanta. Ako ti je i potrebna brzina onda GT varijanta.

Pogledaj malo gde imas da ih kupis vidjao sam ih u Monitor, Eurolink, Comtrade .....

Transcend USB 2.0 JetFlash 210 Drives 1GB, Fingerprint Recognition, Partition & Security (TS1GJF210) TRANSCEND 33evra.

Moj predlog ide za Corsair Voyager 13.81 € (EUROLINK)
Corsair 2GB Voyager GT 28.42 € (EUROLINK) mislim da varijanata od 1Gb nepostoji ili je bar nema u ponudi.

Corsair Voyager GT ti je mnogo mocan flashic! ja imam od 8gb i odusevljen sam sa njim. mnogo je brzi od 4gb obicnog Voyager-a.

Ja sam hteo da uzmem 4gb gt, ali su ga napljuvali na newegg da mnogo cesto riknjava, pa sam uzeo ocz rally 2x2gb, koji je lep, mali, elegantan i vrlo brz |)
pretpostavljma da ocz nema kod nas, ali sam po nekim silnim tekstovima skontao da su 2gb mnogo pouzdaniji od 4gb...

Prilozi

• Voyager.jpg
    Voyager.jpg
    109.1 KB · Pregleda: 92
  • HDTune_Benchmark_Corsair Flash Voyager.png
    HDTune_Benchmark_Corsair Flash Voyager.png
    36.6 KB · Pregleda: 87
pa gt je 34mb read a 28 write znaci vise od 50% brzi od ovog tvog obicnog

SA TRANSCEND-om treba oprezno. Od 5 komada koje smo dobili na poslu, 1 odma crkla, dve malo kasnije...

Nazad
Vrh Dno